Emniyette Devir – Teslim

17 Eylül 2012 14:47

Yaklaşık 4 yıldır Isparta’da görev yapan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan bugün Isparta’dan ayrılıyor.  Müdür Gürkan, saat 10.15’de Emniyet Müdürlüğünde yapılacak veda töreni ile görevini yeni Müdür Mehmet Ok’a devredecek.

7 Eylül Cuma günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün imzasıyla çıkan ve 28 ilin Emniyet Müdürlerinin değişmesini öngören Kararname çerçevesinde Isparta Emniyet Müdürlüğünden Adana Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Zeki Gürkan bugün yeni görevine başlamak üzere Isparta’dan ayrılıyor.

DEVİR -  TESLİM TÖRENİ YAPILACAK

Konu ile ilgili olarak Isparta Emniyet  Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Daha önce saat 10.30 olarak duyurduğumuz Devir – Teslim Töreni, aynı gün saat 10.15’e alınmıştır. Devir – Teslim töreni İl Emniyet Müdürlüğümüz önünde yapılacaktır” denildi.

Bilindiği gibi, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan Adana’ya atanmasının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca Ispartalılardan büyük destek gördüğünü ve bu doğrultuda azimle çalışarak Isparta’yı huzurlu bir kent haline getirdiklerini ifade ederek;  “Isparta’dan ayrılmanın üzüntüsü içinde olduğunu belirtmek isterim. İki yıl içinde Isparta halkının gerekli ilgisin gördüm. Ispartalı polise sahip çıkmış bir ildir. Asayiş ve güven iyi durumdadır” açıklamasında bulunmuştu.

Bu haber 753 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...