“Kimse aday olmazsa ben olurum”

26 Kasım 2013 15:48

Eğirdir İlçesi’nin DP’li eski Belediye Başkanı Ömer Şengöl, partisinin hafta sonu yapılan istişare toplantısında gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Şengöl, partisinden Eğirdir’de aday çıkmaması durumunda kendisinin bu bekçiliği yapacağını belirterek “1 oy alacak olsam bile yine aday olurum” dedi.

Demokrat Parti’nin (DP) mihenk taşlarından eski Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, seçim sürecini değerlendirdi. DP’den ayrılıp başka partilere gidenlere sitem eden Şengöl, “Birçok arkadaşımız başka partilere gitmiş. Neden gidiyorlar? Belki gittikleri yerdeki dükkânların daha dolu, müşterisi daha bol düşüncesiyle gitmiş olabilirler! Ama bizim fikirlerimiz aynen devam ediyor. Ben doğma, büyüme bu partideyim. Babadan kalma mirası devam ettiriyorum, Allah ömür verirse son nefesimize kadar da devam ettireceğiz” dedi.

“1 OY ALACAK OLSAM BİLE ADAY OLURUM”

Öte yandan Eğirdir’de partilerin adaylarının henüz belli olmadığını belirten Şengöl, “Kısmet olursa partimizden bir aday çıkartırız. Kimse çıkmazsa ben aday olurum, 1 oy alacak olsam bile yine aday olurum. O kalenin bekçiliğini yaparız. Henüz adaylığımla ilgili kesin bir kararım yok. Bu yıl seçim havası erken başladı. Ama yasal süreç daha var. Zaman her şeyi gösterecek” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 739 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...