Eğirdir Kız Meslek Lisesi öğrencileri hünerlerini sergiledi

27 Kasım 2013 15:57

Eğirdir Kız Meslek Lisesi öğrencileri, öğrendiklerini uygulamalı olarak öğretmenlerine, okul idarecilerine ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ikramda bulunarak gösterdiler.

Eğirdir Kız Meslek Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrenciler, dersleri gereği öğrendikleri yemekleri hazırlayarak hünerlerini ortaya koydular. Öğrencilerin hazırladıkları yemeklere öğretmenleri, okul idarecileri ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından tam not verildi.

Kız Meslek Lisesi Müdürü Sultan Doğrukol yemeklerin ikramından sonra, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e okula verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Özmeral, öğrencilerin elinden çıkan güzel ve lezzetli yemekleri çok beğendiğini belirterek, “Okullarımıza ve öğrencilerimize her zaman destek çıkıp onlarla birlikte oluyoruz. Kız Meslek Lisemizde eğitimlerini gören öğrencilerimizin hazırladıkları yemekler çok güzel olmuş. Kıymetli varlıklarımız olan öğrencilerimizin her birini ayrı ayrı kutluyorum. Okulumuzun tertemiz ve bakımlı olması çok dikkat çekicidir. Okulumuz idarecileri ve öğretmenlerine de verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Saygıdeğer bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Özmeral, ayrıca yeni açılan Yaşlı Bakım Bölümünü de ziyaret edip, öğrencilere “Böyle güzel bir okulda okuduğunuz için çok şanslısınız” dedi.

Bu haber 929 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...