Başkan Özmeral bütün okullara bayrak hediye etti

27 Kasım 2013 15:59

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ilçedeki bütün okullara Ayyıldızlı Türk Bayrağı hediye etti.

2013-2014 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullara ziyaretlerini fırsat buldukça sürdüren Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, son olarak Atatürk İlk ve Ortaokulu, Tomurcaklar Anaokulu, Bağlar İlk ve Ortaokulu’na yaptığı ziyaretlerde okul idarecileri ve öğrencilerine Ayıldızlı Türk Bayrağını hediye etti.

Atatürk İlk ve Ortaokulu’nda Ayyıldızlı Türk Bayrağını Müdür Yardımcısı Rıfat Çoban, öğretmenler ve öğrencilere teslim eden Başkan Özmeral, Tomurcaklar Anaokulu’nda Müdür Mesut Kartal ve öğrencilerine, Bağlar İlk ve Ortaokulu’nda Okul Müdürü Hasan Ceylan ve öğrencilere Ayyıldızlı Türk Bayrağını hediye etti.

Ayrıca, Bağlar İlk Okulu’nda Başkan Özmeral’e aşure ikramında bulunuldu.

Okul idarecileri ve öğrencilerinin yakın ilgi gösterdiği Başkan Özmeral’e, gittiği okulların diğer ihtiyaçlarına cevap verdiğinden dolayı teşekkür edildi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “ilçemizdeki bütün okullarımıza Ayyıldızlı Türk Bayrağımızı hediye ettik. Okul idarecilerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz hem ziyaretimizden memnun kalıyor hem de Ayyıldızlı Türk Bayrağımızı hediye etmemizden dolayı seviniyorlar. Bu da bize ayrı bir mutluluk veriyor” dedi.

 

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...