Gençlik Merkezi’nden Filipinlere yardım kampanyası

27 Kasım 2013 16:01

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri, Filipinlerin orta bölgelerindeki Samar ve Leyte eyaletlerinde meydana gelen Haiyan Tayfununda evsiz kalan yüz binlerce kişi için yardim kampanyası başlattı.

8 Kasım 2013 tarihinde meydana gelen Haiyan Tayfununda çok sayıda insan hayatini kaybetmiş ve yüz binlerce kişi evsiz kalmıştı. Son yılların en büyük afetlerinden birini yasayan Filipinliler için sivil toplum kuruluşları yardim kampanyası başlattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı da ülke genelinde 430 bin üyesi bulunan gençlik merkezlerinde ‘Filipinlere Yardim Kampanyası’ başlattı. Gençlerde gönüllülük bilincini arttırmak, gençlerin sosyal sorumluluk projelerine aktif katılımını sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri’ne bağlı olarak faaliyet gösteren 172 gençlik merkezi aktif olarak katilim sağlayacak. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Isparta bünyesinde başlatacakları bu yardım kampanyasına tüm Isparta halkının duyarlı olmasını istedi.

Türkiye genelinde başlatılan bu kampanyaya katılmak isteyenler Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde açılan hesap numarasına, bulundukları ildeki Gençlik Merkezleri aracılığıyla yardımlarını ulaştırabilecekler. Tüm kamu kurum ve kuruluşları, resmi ve özel okullar ve üniversitelerle birlikte koordineli bir şekilde yapılacak yardim kampanyasına son başvuru tarihi ise 6 Ocak2014”.

Kampanyaya katılmak için:

HESAP NUMARALARI

Türkiye Halk Bankası Ankara Yenişehir Şubesi

0212-05002037 No’lu Hesap

IBAN TR15 0001 2009 2120 0005 0020 37

 

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...