“Ücret ödemeyin!”

27 Kasım 2013 16:07

Ücretli otopark konusunda 2. Sulh Mahkemesi kararını açıkladı. Buna göre mahkeme tedbir kararını kaldırdı. Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, kararın bağlayıcı olduğunu ve şu anda ücretin alınmaması gerektiğini söyledi. Eren, uygulamanın hala devam etmesine rağmen vatandaşlara ücret ödememeleri konusunda uyarıda bulundu.

Ücretli otopark uygulamasında işletmeci ile belediye arasında süren davada 2. Sulh Mahkemesi kararını açıkladı ve tedbiri kaldırdı. Mahkeme kararını değerlendiren Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, bunu beklediklerini ve uygulamanın dün itibariyle bittiğini açıkladı. Eren, Belediye avukatı ile birlikte yaptığı değerlendirmede “Mahkeme, lehimizde karar verdi ve bu son karardı. Bundan sonra herhangi bir karar açıklanmayacak. Karara göre ücretli otopark uygulaması sona erdi. Ancak görüyoruz ki uygulama devam ediyor. Şu anda suç işleniyor ve biz ikinci kez Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Vatandaşlarımız araçlarını ücret ödemeden rahatlıkla park edebilir. Eğer tartışma yaşanırsa Emniyet ekiplerimizin müdahale etmesi gerekir” dedi.

BİZE GELEN HERHANGİ BİR ŞEY YOK

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, ücretli otopark uygulamasında kendilerine gelen herhangi bir şeyin olmadığını duyurdu.

 

Bu haber 610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...