Isparta yağmurdan etkilenmedi

28 Kasım 2013 16:11

Salı günü akşamı başlayan ve saatlerce süren yağmur Isparta’yı olumsuz yönde etkilemedi. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Meteorolojiden aldığı bilgi doğrultusunda tüm hazırlıklarını yaparak yağışlarda olası meydana gelecek tehlikelere karşı hazır tutuldu. Ancak saatte metrekare başına35 litreyağmur suyu düşmesine rağmen şehir merkezinde herhangi bir sorunla karşılaşılmadı.

İtfaiye Müdürü Halil Açar, Salı günü akşam yağan yağmur ve şehir merkezi durumunda gerekli çalışma ve durumu değerlendirdi. Açar yağmur ile birlikte tüm tedbirlerini aldığını ve vatandaştan gelecek telefonlara kilitlendiklerini belirtti.

Açar yaptığı açıklamasında, Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda ve meteoroloji bilgileri doğrultusunda Salı günü yağan yağmur ile ilgili tüm tedbirlerimizi aldık. Ancak saatte metrekare başına düşen yağmur miktarı35 litreolmasına rağmen sadece bize 10 ihbar geldi. Bu ihbarların büyük bir çoğunluğu bahçe avlusu olmakla birlikte birkaç tane de bodrum kat oldu. Ekiplerimiz gelen bu ihbarları anında değerlendirerek halkımızın mağduriyetini giderdik” dedi.

 

 

Bu haber 599 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...