Asrı Saadet Esintileri ve Karış Karış Ispartalılarla buluşacak

29 Kasım 2013 15:49

Isparta Belediyesi 1 Aralık 2013 Pazar günü iki büyük etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu etkinliklerden birisi Ispartalıların da yakından tanıdığı Ömer Döngeloğlu ile Dursun Ali Erzincanlı’nın ‘Asrı Saadet Esintileri’ adlı program. Bir diğer etkinlik ise yine belediyenin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan ‘Karış karış’ adlı tiyatro oyunu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm Ispartalıları davet etti.

1 Aralık 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek olan ilk etkinlik Belediye Kültür Sineması’nda saat 13.30’da gerçekleştirilecek. Tiyatro Altı Nokta’nın gerçekleştirileceği ve Sedat Atamtürk’ün yazıp yönettiği ‘karış karış’ adlı tiyatro oyunu olacak. Karış Karış adlı tiyatro gösterisi Fatoş Öğer, Fatih Gündoğdu, Esra Dağ, Nevin Özarın, Nesrin Demir, Burcu Yavuz ve Güler Yeni tarafından sahnelenecek.

Aynı gün saat 14.30’da ise Ispartalıların çok yakından tanıdığı Ömer Döngeloğlu ile Dursun Ali Erzincanlı’nın ‘Asrı Saadet Esintileri’ adlı program gerçekleştirilecek. Asrı Saadet Esintileri adlı program Pazar günü Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Salonu’nda gerçekleşecek.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sosyal ve kültürel programları Ispartalılarla buluşturacaklarını söyleyerek, Pazar günü ücretsiz olarak gerçekleşecek olan programa tüm vatandaşların davetli olduğunu dile getirdi.

 

Bu haber 874 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...