“Yüreklerimize ateş düştü”

17 Eylül 2012 18:33

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Hakkari Çukurca’da 4 askerimizin, Bilgöl’de de 8 polisimizin şehit olduğu terör saldırılarını kınayarak, “yüreklerimize ateş düştü’ dedi.

Yalçın açıklamasında; “Dün akşam Hakkâri Çukurca da askerimize kurulan hain pusuda 4 askerimizin şahadet haberinin ardından 24 saat geçmeden Bingöl den gelen, kalleş saldırıda 8 polisimizin şahadet haberiyle sarsıldık, yüreklerimize ateş düştü.

Açılım denen garabet ve zırvalarıyla bölücülüğe verildiği anlaşılan ümitler ve yıkım projesi kapsamında atılan tehlikeli adımlar neticesinde ülkemizin geldiği durum ortadadır. Son günlerde bölücü terör örgütü kahpece yaptığı saldırıları artırırken; siyasi hamileri de dokunulmazlıkların ardına sığınıp eli kanlı teröristlerle kucaklaşarak adeta Türkiye Cumhuriyetine meydan okur hale geldiler. 

Genel Başkanımızın da her fırsatta ifade ettiği gibi terörle mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi, AKP ve hükümetine her türlü desteği vermeye hazırdır. Yine genel başkanımızın Gaziantep’te yaptığı açıklamada söylediği  “. Çatışma iklimi oluşturmaya dönük etnik kazı yapan gafillere ve delalet içinde olanlara asla izin verilmemelidir. Terör saldırılarıyla ve şahadetlerle milletimizi bölünme konusunda ikna faaliyetlerine ortam açılmamalı, niyeti kötü olan edep yoksunlarının eline koz verilmemelidir. “ 

Türk milleti de hükümetten terörle mücadelede daha kararlı adımlar beklemektedir. Terör örgütü ve yandaşları her türlü kalleş ve hunhar saldırılarına rağmen şunu iyi bilmelidirler ki; Her türlü hain saldırıları karşısında Türkiye’nin birliğini bozamayacaklar ve er ya da geç yaptıklarının hesabını verecekler, kendilerini bekleyen hazin sondan kurtulamayacaklardır. 

Hain saldırılarda şehit olan kahraman Askerlerimiz ve Polislerimize Yüce Allahtan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, meslektaşlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum”.

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...