“Isparta artık kabına sığmıyor!”

29 Kasım 2013 15:59

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler sonrası görev alacak belediyeden beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti. Başdeğirmen, “Belediye başkanı ilin yaşam kalitesini artıracak kişidir. Ancak yıllar önceki Isparta ile şimdiki Isparta aynı. İlimiz artık kendine yetmez duruma geldi” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Şükrü Başdeğirmen, 2014 yerel seçimlerinde gönlünden geçen belediye faaliyetlerini açıkladı. İş dünyasının bu anlamda beklentisinin yüksek olduğunu belirten Başdeğirmen, “Kim Belediye Başkanı olursa olsun Isparta'yı daha iyi yere taşıyacak düşünceyle çalışabilecek birini istiyoruz” dedi.

KİMSEYİ İŞARET ETMİYORUZ

Bu söylediklerinden kimseyi işaret etmediklerini açıklayan Başdeğirmen, “Kimseyi işaret etmiyoruz. Çok adaylı bir seçime gidiyoruz. Bu Isparta'ya hizmet etme aşkının olduğunu gösteriyor. İçlerinden biri Isparta'ya hizmet edecektir. Ispartalı olarak ilimizi daha iyi yere getirecek ekonomisi sağlam, problemsiz bir şehre ihtiyacımız var. Bakıyoruz 30 yıl önceki caddelerimiz sokaklarımız aynı. Ancak şimdi ne zamanki araç sayısı ne de nüfusumuz aynı. Üç ana arterimiz var. 30 sene öncede üç ana arterimiz vardı” dedi.

BAŞKANI YÖNLENDİREBİLECEĞİMİZ FİKİRLERİMİZ VAR

Başdeğirmen iş dünyasının Isparta'nın sorunları bilen, halkla iç içe, istişare içinde ve diyaloga açık bir belediye başkanı beklentisi içinde olduğunu bildirerek, "Belediye başkanı ilin yaşam kalitesini artıracak kişidir. Bizim de belediye başkanına yön verebileceğimiz fikirlerimiz var. Bize sorulmadan yapmamız gereken görevlerimiz de var” diye konuştu.

ISPARTA ARTIK

KABINA SIĞMIYOR

Isparta artık kabına sığmadığını kaydeden Başdeğirmen, "7-8 ay sonra Kara Havacılık Okulu faaliyete geçecek. Aileleriyle birlikte 10 bin kişi Isparta'da yaşayacak. Onlara yönelik altyapı çalışmalarımız önemli. Belediyenin yeni dönemde bunu göz önünde bulundurması gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

Bu haber 617 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...