Rektör İbicioğlu’ndan Gürkan’a Veda Yemeği

17 Eylül 2012 18:35

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta’nın eski ve yeni emniyet müdürleri ile Doğu Yerleşkesi’nde verilen yemekte bir araya geldi. Yemeğe, Isparta İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Zeki Gürkan ile birlikte Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Numan Tamer, Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ile Prof. Dr. İskender Akkurt, fakülte dekanları ve akademisyenler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta'yı güvenli kent yapma yolunda önemli çalışmalara imza atan Gürkan’ın kentte huzur ve asayişin en üst seviyeye taşınması noktasında çok büyük katkıları olduğunu söyledi. Ahmet Zeki Gürkan’a yeni görevinde başarılar dileyen İbicioğlu “Emniyet Müdürü Mehmet Or’a da ilimize hoş geldiniz diyoruz. Üniversitemizin emniyet teşkilatı ile olan işbirliği ve iletişimi kaldığı yerden artarak devam edecek.” diye konuştu.

Süreyya Sadi Bilgiç de, yemekte yaptığı konuşmada, “Gürkan’a Isparta'da yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. İlimize atanan Emniyet Müdürümüz Mehmet Or’a da yeni görevinde başarılar dileyerek hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da Isparta’dan ayrıldığı için hüzünlü olduğunu belirterek, “Aldığımız eğitim, sahip olduğumuz bilgi ve birikimlerle Isparta’ya en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde, milletvekillerinin, kurumların ve sivil toplum örgütlerinin çok büyük katkıları oldu. Ayrıca her zaman yanımızda olan Isparta halkına da teşekkür ederim” dedi.

Kurumları, sivil toplum kuruluşları ve halkıyla önemli projeler yürüten Isparta’da göreve başlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Emniyet Müdürü Mehmet Or ise, asayiş ve güvenliğin sağlanması adına işbirliğin devam edeceğini söyledi.

Bu haber 865 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...