İSMEK’te Kurs kayıtları devam ediyor

17 Eylül 2012 18:36

Isparta Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren İsmek 15 ayrı dalda açtığı kurslar için kayıtlarına devam ediyor. Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek olan kurslar 3 Ekim’de başlayacak. 2012-2013 Eğitim öğretim yılını kapsayacak olan kurslara talebin yoğun olduğu belirtildi.

Belediye Kültür Müdürlüğü’ne müracaat edecek olan vatandaşlar yabancı dillerden el sanatlarına, diksiyon kurslarından halk oyunlarına kadar istediği alanda eğitim alabilecek.

Isparta Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan ve her yıl binlerce Ispartalıya çeşitli alanlarda kurslar veren ISMEK 15 dalda yeni kurslar açtı. 3 Eylül’de başlayan kayıtlar dahilinde, kurs almak isteyen vatandaşlar; İngilizce, Almanca, Arapça ve Rusça dil kurslarının yanı sıra; diksiyon, bilgisayar, el sanatları, ebru sanatı, seramik biçimlendiricisi, evde bakım hizmetleri, aile eğitimi, sağlıklı beslenme, gitar, bağlama ve Halk oyunları alanında kurslar alabilecekler.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kurslarda her kesime hitap edildiğini belirterek 7 den 70’e her yaş için kurs düzenlediklerini ifade etti. El becerisi yeteneği olan yada ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenlerin de bu kurslardan yararlanabilecekler. Ayrıca iş sahibi olmak yada herhangi bir işe yerleşmek isteyenler için istenecek olan kurs belgeli işler için de oldukça verimli geçecek. Günaydın“ISMEK kursları ile halkımıza çok geniş bir yelpazede eğitim hizmeti sunmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana kurslarımızı başarıyla bitiren bütün kursiyerlerimize MEB onaylı sertifikalar verilmiştir. İnsanımızın üretirken yüzüne yansıyan mutluluğun aydınlattığı iyi bir gelecek ve seçkin eğitimlerimizden faydalanmak için değerli hemşerilerimin bu  kurslardan büyük ölçüde yararlanacaklarını tahmin ediyorum” dedi.

ISMEK kurslarından faydalanmak isteyenlerin Belediye Kültür Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Bu haber 764 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...