“Böyle devam ederlerse ömürlerinin sonuna kadar muhalefet olarak kalırlar”

30 Kasım 2013 10:33

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Belediye ücretli otopark konusunda vatandaşı soyuyor!” şeklinde açıklama yapmış ve dünün en çok konuşulan konusu olmuştu. Çıkan bu haber üzerine iddiaya cevap veren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Şenol halüsinasyon görmeye başladı” dedi ve ekledi: “Isparta’da eğer Sayın Belediye Başkanımızla ilgili bir yolsuzluk, bir art niyet, bir peşkeşle yola çıkarlarsa Ispartalı hemşerilerimizden tokadı yerler.”

MHP ile CHP arasındaki ipler koptu. CHP İl Başkanı Vedat Şenol, dün gazetemize yaptığı açıklamada belediyeyi vatandaşı soymakla suçlamış ve ilginç bir iddia ortaya atmıştı. Bu iddiaya yine gazetemiz aracılığıyla cevap veren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Şenol’u uyardı.

“ŞENOL HALÜSİNASYON GÖRMEYE BAŞLADI!”

30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler çalışmalarına devam ederken, bazı açıklamalarına da dikkat etmek zorunda olduklarını ifade eden Yalçın, şunları söyledi; “CHP İl Başkanı maalesef halüsinasyonlar görmeye başladı. Yaptıkları toplantılarda eğer Isparta’yı seviyorlarsa biraz daha dikkatli konuşmasını tavsiye ediyorum. Çünkü daha bu aşamada bile ellerine tutuşturdukları bilgilerle kamuoyuna çıkarlarsa, onlar zor durumda kalırlar. Cadde otoparklarının ihalesi 5393 sayılı yasanın 15. maddesi gereğince bir önceki AKP belediye döneminde yapılmıştır. Arkadaşımız bunu bilmiyor ama bir heyecana tutuldular. Gördükleri halüsinasyonlar neticesinde de maalesef kontrolsüz bir şekilde hiçbir suçu olmayan bir insanı suçlama noktasına geldiler.

“BÖYLE DEVAM EDERSE ÖMÜRLERİNİN SONUNA

KADAR MUHALEFET OLARAK KALIRLAR!”

CHP, seçimlerde eğer böyle devam ederse, Türkiye’de her zaman kendilerine yakıştırılan bir muhalefet görevi var, Isparta’da da ömürlerinin sonuna kadar muhalefet olarak kalırlar. Isparta’da seviyeyi düşürmesinler. Isparta’da seviyenin düşmesi MHP’ye değil, diğer siyasi partilere zarar verir. Herkes seçim döneminde kendi yapacaklarını anlatsın. Caddelerdeki ücretli otoparklarla ilgili de Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın, başından beri devam ediyor. Kamuoyunda da seçim beyannamelerinde olmasına rağmen neden uygulamanın devam ettiği yönünde bir görüş var. Bazı şeyler akşamdan sabaha değiştirilemiyor. İl Trafik Komisyonu’nun özellikle üzerine basa basa durduğu bir konu vardı. İldeki trafiğin tıkanacağı ve otoparkların bu şekilde devam etmesi yönünde telkinler vardı.  Bunu isteyen vatandaşlarımız olduğu kadar istemeyenler de vardı.

“BURADAN CHP İL BAŞKANI’NI UYARIYORUM”

Bu süreç içerisinde bir iyi niyet noktasında kamuoyunun da tam olgunlaşması için bir süreç geçti. Onun dışında Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar ne söz verdiyse, onu Belediye Başkanı imkanları ve Isparta Belediyesi gücü dahilinde yerine getirmiştir. CHP İl Başkanı’nın söylediği gibi böyle bir şey olmamıştır. Birilerine peşkeş çekmek MHP’de olmaz. Buradan CHP İl Başkanı’nı uyarıyorum. Lütfen söyledikleri sözlere dikkat etsinler. Eğer ellerinde bir belge vs varsa da çıkıp konuşsunlar. Öncelikle de otopark ihalesinin ne zaman ve nasıl yapıldığını öğrensinler!

“BAŞKANIMIZLA İLGİLİ BİR PEŞKEŞLE

YOLA ÇIKARLARSA TOKADI YERLER!”

Bugün MHP’li Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın vermiş olduğu bir kararı sıkıntılı bir sürecin sonunda mahkemeye taşınarak bir karar verilmiştir. İşletmeci ısrarla devam etmek istemektedir. Kanuni haklarımı arayacağım derken konu maalesef bu noktaya gelmiştir. Ama Sayın Belediye Başkanımız hukuka bağlı olarak süreci devam ettirmiş ve bunu daha öncesinden ilgili kişileri uyararak, iptal olacağını söylemiştir. Ama halen bu kararın Ispartalı hemşerilerimiz istediği için alınmış olmasına rağmen trafiği nasıl etkileyeceği de bir tartışma konusudur. Isparta’da eğer Sayın Belediye Başkanımızla ilgili bir yolsuzluk, bir art niyet, bir peşkeşle yola çıkarlarsa Ispartalı hemşerilerimizden tokadı yerler. Çünkü Belediye Başkanımızın bu konudaki hassasiyeti ve dürüstlüğünü herkes bilmektedir.

“BUNLARI BİLMEYEN İNSANLARA HALKIMIZIN

VİZE VERMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Ben isterdim ki projeleriyle ortaya çıksınlar ama birikimi olmayanlar, Isparta’nın caddelerinin daha ne zaman ihaleye açıldığını bilmeyen insanlara hemşerilerimizin vize vereceğini düşünmüyorum.”

Bu haber 749 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...