Halıkent İÖO öğrencilerinden Başkan Günaydın’a ziyaret

17 Eylül 2012 18:38

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeniyle Halıkent İlköğretim Okulu idareci ve öğrencileri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Aliyyül Murtaza Demir, Okul Başmüdür Yardımcısı Ali Yalçınkaya, öğretmen Tuğba Haklı ve 6. sınıf öğrencileri İrem Aydemir ile Yusuf Can’dan oluşan heyet Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından da öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, eğitimin öneminden bahsedildi. Okul Müdürü Aliyyül Murtaza Demir okullarında bin 100 öğrencinin bulunduğundan bahsederken, okul önüne yapılan Minikent Ormanı’ndan da en üst düzeyde öğrencilerin faydalandığını anlattı. Alanın park olarak düzenlenmesinden dolayı memnun olduklarını belirten Müdür Demir, öğrencilerin koşu parkurundan da çok iyi bir şekilde faydalandıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yeni eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olması temennisinde bulunurken, yaptıkları Minikent Ormanı’nı öğrencilerin en iyi şekilde koruyacaklarından ve orada bulunan ağaçları sulayacaklarından emin olduklarını dile getirdi. Eğitim ile bir toplumun hayat standardının ve yaşam kalitesinin arttığını ifade eden Başkan Günaydın, belediye olarak eğitime her yönüyle destek olduklarını ve bu desteği sürdüreceklerini belirtti. Eğitime destek noktasında okul bahçelerindeki olumsuzlukları giderdiklerinden de bahseden Günaydın, ayrıca açtıkları ISMEK ile de öğrenciler ile tüm Ispartalılara çeşitli dil kursları başta olmak üzere değişik branşlarda ücretsiz kurslar verdiklerini hatırlattı. Belediye olarak yine kurulan Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği vasıtasıyla üniversiteye hazırlanan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere üniversite hazırlık kursu verildiğini bildiren Başkan Günaydın, üniversiteyi kazanan öğrencilere de burs olarak yardımda bulunacaklarını iletti.

Bu haber 1193 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...