En favori isim: Nuri Uzaktaş

2 Aralık 2013 18:06

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, her gün yeni bir ilin Belediye Başkanını açıklıyor. 1. ve 2. grupta bulunan illeri açıklayan Erdoğan’ın, 3. grupta yer alan Isparta’yı da Salı günü açıklaması bekleniyor. Bu arada parti içinden edinilen bilgilere göre İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı yarın açıklanıyor. Genel Başkan Recep Tayip Erdoğan’ın 3. grupta bulunan ilimizden İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ı açıklamasına kesin gözüyle bakılırken 14 aday adayından hiç birinin gösterilmeyecek olması da dikkatlerden kaçmadı.

KİMİ BELEDİYE BAŞKANI GİBİ ÇALIŞTI KİMİ PARA SAÇTI

Büyük umutlarla aday adayı olan 14 isim bugüne kadar çeşitli yollarla partisinin gönlünü almaya çalıştı. Kimi gece gündüz demeden sanki Belediye Başkanı gibi çalışırken kimi maddi gücünü kullanarak kendini ön plana çıkartmaya çalıştı. Kimileri ise basın yayın organları aracılığıyla projelerini açıkladı. Ancak hiç biri etkili olmadı.

SOYLU ‘’UZAKTAŞ’’ DEDİ İDDİASI

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun Isparta adayının İl Başkanı Nuri Uzaktaş olduğunu çevresine söylediği ileri sürülüyor. Soylu, Uzaktaş’ı Erdoğan’ın açıklamasını bekledikleri için açıklama yapmayacağını belirttiği iddia edildi.

TEMAYÜL ZATEN BAŞKANI BELİRLEMİŞ

Diğer taraftan geçtiğimiz haftalarda yapılan temayül yoklamasında İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın ilk sırada çıktığı basına sızmıştı. Uzaktaş’ın aday adayı olmamasına rağmen temayülden çıkması diğer adayları olduğu kadar partilileri de şaşırtmıştı.

GÖZLER ERDOĞAN’DA

Şimdi gözler Salı gününe çevrildi ve Erdoğan’ın Isparta adayını açıklaması bekleniyor.

 

 

Bu haber 1017 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...