Isparta’nın da Ziya babası var

3 Aralık 2013 18:04

Isparta’nın en eski Milli Piyango bayilerinden birini işleten Ziya Danışman, 50 milyonluk büyük ikramiyenin bu yıl da Isparta’ya çıkacağını öngörüyor. Danışman, İl genelinde 1,5 milyon TL’lik biletin satılacağını düşünüyor.

Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiye biletlerinin satışına başlandı. Isparta da bu konuda son yıllarda oldukça şanslı. 1977’den buyana Milli Piyango bayiliği yaptığını belirten Ziya Danışman, 1988’de Türkiye’nin üçüncü en büyük ikramiyesini verdiğini söyledi. Türkiye’nin en büyük ikramiyesini ise 2009-2010 yılında verdiğini bildiren Danışman, “Ispartalılara tekrar böyle bir ikramiye vermek istiyorum. Isparta bu konularda şanslı. Geçtiğimiz haftalarda bir arkadaşımız sayısal lotoda 1,5 Milyon TL kazandı. Ispartamıza çıkmaz diye bir şey yok. Isparta’ya talih kuşumuz geliyor” dedi.

ISPARTA’YA OLAN İLGİ ARTTI

Öte yandan son yıllarda Isparta’nın şan oyunlarındaki başarısının diğer illerinde dikkatini çektiğini ifade eden Danışman, “30 Milyon TL verdiğimizde Antalya, Burdur’dan gelenler oldu. İstanbul’un Nimet Ablası varsa Isparta’nın da Ziya Babası var. Bu yıl büyük ikramiye 50 milyon TL. Biletlerimiz şuanda Ankara genel merkezden geldi. Isparta merkezde 1 milyonluk bilet satılacağını düşünüyoruz. Isparta genelinde ise 1,5 milyon TL’lik bilet satışı olur” diye konuştu.

 

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...