Kuluçkahane inşaatı ve cihazları için ödenekler çıktı

4 Aralık 2013 15:15

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü harcama yapabilen bir kurum haline dönüştükten sonra hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. İç sulardan sorumlu olan Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyon Müdürlüğü, 21 ildeki akarsu, gölet ve göllerle yakından ilgileniyor.

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nü ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, kurumun yenilenen binasını gezdi. Eski yıpranmış yapısından kurtulan kurum, yeni bir görünüme kavuştu. Başkan Özmeral, Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürü Şakir Çınar ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Su Ürünleri İstasyon Araştırma Müdürü Şakir Çınar, “Kurumumuz gelişmeye devam ediyor. Belediye Başkanımızın her fırsatta bizi ziyaret etmesi, düşüncelerini ve fikirlerini bizlerle paylaşması ve her konuda bize yardımcı olmasından dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Binalarımızın içinde yeniden yapılanmaya gidildi. Tadilatlar yapıldı. Binamız yeni bir görüme kavuştu. 2 toplantı salonu dizayn edildi. ” dedi.

Müdür Şakir Çınar, “Kuluçkahanemiz için ödenekler çıktı. Kerevit kuluçkahanesi için toplam harcanılacak para miktarı 1 milyon 185 bin TL’dir. Bu paranın 600 bin liralık kısmı laboratuarda kullanılacak cihazlar için ödenek geldi. İnşaat için de 250 bin TL ödenek Özel İdare hesabına geçti. Yılbaşından hemen sonra ihaleye çıkacağız. Geriye kalan 335 bin liralık kısmı da BAKA destekleyecek” dedi.

Sevindirici haberden dolayı sevincini paylaşan Başkan Özmeral, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyon Müdürlüğü’nün yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Müdür Şakir Çınar ve bütün personeli kutladığını belirterek başarılarının devamını diledi.

 

Bu haber 633 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...