MHP adaylarının çoğunu Cuma günü açıklıyor

4 Aralık 2013 15:19

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ilçe ve kasabaların çoğunda aday belirleme çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı. Yalçın, Cuma günü önemli merkezleri açıklayacaklarını belirterek adaylık bekleyenlere önemli mesajlar verdi.

MHP’de kader anı yaklaşıyor. İlçe ve kasabalarda da aday adayı bolluğu yaşayan MHP kararını Cuma günü verecek. İl Başkanı İsa Yalçın, ilçe ve kasabalarda yaşanan gelişmeleri gazetemize açıkladı. İşte MHP’de ilçe ve kasabalarda son durum;

YALVAÇ ADAYIMIZI CUMA GÜNÜ AÇIKLIYORUZ

‘’Isparta’da seçimleri bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Seçmen noktasında Isparta’nın en ağırlıklı yerlerinden biri de Yalvaç. Burada aday belirleme süreci devam ediyor. Yalvaçlıların istediği, partimizin anlayışını orada kullanacak kim olursa onunla devam ederiz. Tekin Bayram uzun zamandır Belediye Başkanlığı yapıyor. MHP’den kendisine kesinlikle bir teklif gitmedi. Bir önceki Belediye Başkanını da çok başarılı bulmuyorum. Ama kişiliği ile Yalvaç’a belli bir seviye kattı. İrfan Bakır’la bir görüşmemiz oldu. Bir teklif götürdük. Kendisi böyle bir fikrinin olmadığını ifade etti. Böylelikle bu konu kapanmış oldu. Isparta’daki modeli Yalvaç’a ve diğer ilçelere uyarlayabilecek kişilerle yola devam edeceğiz. Ayrıca Yalvaç’ın Hüyüklü Kasabası’nda da seçime gireceğiz. Orada Hasan Beyle yolumuza devam edeceğiz. Cuma günü sanırım Yalvaç’ta adayımız netleşecek.

ADAY BELİRLEMEDE EN ZORLANDIĞIMIZ YER Ş.KARAAĞAÇ

Şarkîkaraağaç İlçemiz enteresan bir yer. Isparta’da hizmet noktasında en sıkıntılı yer Şarkîkaraağaç. Yalvaç’la kıyasladığımız zaman neredeyse bir il ile bir köy arasındaki gibi bir fark var. Belediye Başkanımız Sayın Günaydın’la İlçeye bir ziyaret yapmıştık. Gece geç saatlerde habersiz gitmiştik. Parti teşkilatımızda gece 12’de 40-50 kişi hummalı bir çalışma yapıyordu. Bu durum ikimizi de heyecanlandırdı. Sayın Günaydın; ‘2004’den sonra asfalt yapılmadığını gördüm. İlçenin köylerini ilçeden daha güzel gördüm. Artık Şarkikaraağaç’ın seçimden sonra hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. Bu da boynumuzun borcu’ dedi. 

147 yıldır belediye olan bir ilçemiz. Burası Kayseri ile aynı anda ilçe olmuş. Kayseri ve Denizli’yle Şarkîkaraağaç’ı kıyasladığınız zaman kimlerin eline geçtiğini ve kimlerin uzun yıllar ilçeye ne yaptığı anlaşılabilir. 1999-2004’de toparlanma dönemine girdi. Ama şuanda kaderine terk edildi. 5 aday adayımız var. Gittiğimde çok zorlandığım bir yer. 5’i de kıymetli ve kendilerine inanmış durumdalar. Beklememizin sebebi acaba bir değişiklik olur da farklı bir şey olur mu? Cuma günü de Şarkîkaraağaç adayını açıklayacağız. Sadece seçimde değil seçimden sonra da kurtaracak bir adayla yola devam edeceğiz.

YENİŞARBADEMLİ ADAYIMIZ ERTAN ÖZKAN

Yenişarbademli İlçemiz doğal güzellikleriyle Isparta’nın en güzel yerlerinden birisi. Yatırım gitmemiş ve fazla nüfus yok. Misafir ağırlayacak bir tesis bile yok. Isparta’yı örnek alarak orada MHP’li bir belediye ile Türkiye’nin en güzel yerlerinden bir tanesi olacak. İlçede adayımız belli. 3 aday adayımız vardı. Ertan Özkan Bey adayımız oldu. Antalya Havalimanında VİP Müdürlüğü yapıyordu.

GELENDOST’TA ADAY BELİRLEME

ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR

Aynı Yalvaç’taki gibi Gelendost’ta hizmet verebilecek bir aday belirme noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz.

SÜTÇÜLER ADAYIMIZ SELAHATTİN KESİKTAŞ

Recep Özel Beyin özel ilgilenmesi gereken bir yer aslında. Belediyenin araçları haciz edilmiş. 2 aday adayımız vardı. Emekli polis Selahattin Kesiktaş adayımız oldu.

EĞİRDİR’DE ŞENGÖL’LE ÇALIŞMAK İSTERDİM

AMA CUMA GÜNÜ ADAYIMIZI BELİRLİYORUZ

Eğirdir’de Ömer Şengöl gibi insanlara saygı duymak lazım. Uzun yıllar görev yapıp halen sevilen insanlar var. Şengöl Beyi çok fazla tanımam ama Eğirdir’de önemli hizmetler yapmış. Aynı partide hizmet etmek isterdim. 3 aday adayımız vardı. 3 aday adayımız Genel Başkanımızı ziyaret etti. Cuma günü son kararımızı vereceğiz. Hangisi aday olursa diğer 2 adayımızın kurtuluş mücadelesinde yer alacağını biliyorum. Eğirdir’de egoları olan bir Belediye Başkanı var. Eğirdir’de il belediyesi ile çalışabilecek bir Belediye Başkanına ihtiyaç var. Kazandığımızda ilk gün kazmayı o ilçede vuracağız.

AKSU’DA İLÇE BAŞKANIMIZI ADAY OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Aksu’da çalışmalarımız devam ediyor. İLÇE BAŞKANIMIZI aday olarak görmek istiyorlar. Ben de kendisini görmek istiyorum.

ATABEY’DE ERDEM BİR ADIM ÖNDE

4 aday adayımız var. Atabey bizim için önemli bir yer. Atabey’de bir hatadan erken döndük. 2009’da MHP’den seçilen bir başkanın o günkü tavırlarını hoş göremezdik. Atabeyli hemşerilerimiz ve biz hatamızdan döndük. Kurtuluş yine MHP’den olacak. Atabey önceki dönemde darbe yedi. Atabey’de sadece seçim değil herkesin omuz vermesi lazım.  Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ziya Erdem diğer arkadaşlarımızdan bir adım önde.

GÖNEN

Mete Elçim

GÜNEYKENT

Musa Eren

KEÇİBORLU

2 dönem MHP yönetti. 2 aday adayımız var. Çalışmalarımız devam ediyor. Senir Beldesi’nde Mehmet Ünal Bey adayımız.

ULUBORLU

Tahir Topalakçı adayımız oldu.

SENİRKENT

Erol Civelekoğlu

Büyükkabaca

Çalışmalarımız devam ediyor.

KULEÖNÜ

2 aday adayımız var.

SAV

2 aday adayımız var.’’

Bu haber 1150 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...