Huzurevi sakinlerinden Başkan Özmeral’e Teşekkür

5 Aralık 2013 18:15

Eğirdir Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, beraberinde Huzurevi sakinlerinden Kadir Karlı, Abdullah Kaya, Adile Kahraman, Mustafa Çevikbaş, Mustafa Cömert, Süleyman Selek, Hurşit Yıldırım ve Mehmet Apaydın birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek teşekkürlerini bildirdiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in, her zaman kendilerini ziyaret ettiğini ve destek olduğunu belirten yaşlılar, “Başkanımız bizleri sık sık ziyaret ediyor. Her bir ziyareti bizi çok mutlu ediyor. Başkanımıza bugün teşekkür etmek için geldik. Huzurevi’mizin etrafına yapılan hizmetler ve Yaşlı Yaşam Evi’mizin etrafında yapılan güzellikler için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.  Ayrıca hamamın restorasyonunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Umuyoruz ki hamam çok güzel olacak. Hamam tamiratı bitince, haftada bir gün oradayız. Yaptığınız hizmetleriniz saymakla bitmez. Atatürk Anıtı, yollar kaldırımlar, hamam restorasyonu, bizlere verdiğiniz değer paha biçilemez. Bu hizmetleri görmemek mümkün değildir. Allah sağlıklı uzun ömür versin. Bir dahaki dönem yine makamınızda sizi görelim ve yeni hizmetler yapmaya devam edin. Sizden çok memnunuz” dediler.

Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, “her zaman desteklerini esirgemeyen, sürekli yaşlılarımızla birlikte olan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız yaşlıları çok seviyor. Yaşlılarımız da Başkanımızı çok seviyor.” dedi.

Huzurevi Müdürü Erdoğan, Eğirdir’de Yaşlı Yaşam Evilerinin çoğaltılması için yeni evler kiralanacağını belirterek, 4 odalı, zemin katta olursa asansörlü, diğer katlarda ise asansörü bulunan kaloriferli evlerin kiralanacağını belirterek, “Eğirdir’imizde aradığımız şartlara uygun evi olan ve kiraya vermek isteyen vatandaşlarımızı Huzurevi’mize bekliyoruz” dedi. 

Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, “Başkanım, sizden Allah razı olsun. Huzurevi’mizde ve Yaşlı Yaşam Evi’mizde kalan yaşlılarımız sizden çok memnunlar. Huzurevi’mizin etrafı ve Yaşlı Yaşam Evi’mizin etrafına yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı size ne kadar teşekkür etsek azdır. Durak yaptırdınız, yolarımızı güzelleştirdiniz. Size çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Huzurevi Müdürü Erdoğan ve yaşlıların ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek, “Yaşlılarımız bizler için bir berekettir. Sık sık karşılıklı ziyaretlerde bulunuyoruz. Yaşlılarımızla etle tırnak gibiyiz. Bu ziyaretlerde yaşlılarımızla birlikte olmak beni çok sevindiriyor ve mutlu ediyor. Yaşlılarımızla hep birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Yaşlılarımızı seviyoruz. Ziyaretlerinden dolayı yaşlılarımıza çok teşekkür ediyorum. Zahmet edip gelmişler. Hamam restorasyonu bittiğinde Allah nasip ederse yaşlılarımızla hamamda birlikte olacağız. Bütün yaşlılarımıza sağlıklı ömürler diliyorum. ” dedi.

Yaşlıların ziyaretinde Belediye Meclis Üyeleri’nden Rufet Zorkol, Mustafa Baş ve Mazlume Findos da hazır bulundu.

Bu haber 1515 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...