Kayı Köyü’nün üstüne yeni bir şehir kurulacak

5 Aralık 2013 18:26

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar sır gibi sakladığı rüya projesini sadece gazetemize açıkladı. Yeni Isparta’yı Kayı Köyü’nün üzerine yapmayı planladığını ve projesinin de hazır olduğunu belirten Günaydın, ‘’Artık bu projeyi saklamanın bir anlamı yok. Zaten Sağlık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı bize ait olsa Isparta’yı uçuracağım’’ dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘’Rüya projem’’ dediği yeni Isparta’nın kurulacağı alanı açıkladı. Bu anlamda 2B arazileriyle yakından ilgilendiğini ve alım yapmaya hazırlandıklarını ifade eden Günaydın, ‘’Bir taşla 5 kuş vuracağız’’ dedi.

‘’NE OLDU ÖZEL’DEN SES ÇIKMADI!’’

Daha önce bu projeyi açıklamadan elinde devasa bir projesinin olduğunu ve AKP Milletvekili Recep Özel’den destek istediğini belirten Günaydın, şunları söyledi; ‘’Bana büyük projelerle gelmiyor’ diyorlar. Recep Özel’e çağrıda bulunmuştum. Ne oldu? Ses çıkmadı. Yeni şehir projemiz korkunç bir proje. Mesleki olarak bu konu benim mesleğimle birebir aynı. Bu projeyle Türkiye’ye örnek olabiliriz.

BÖLGE HASTANESİ BİZİM HOUSTEN

PROJESİNİ YANINDA SİNEK KALIR

Ayrıca O Houston projesi de yapılacak. Mevcut yapılacak olan hastane bizim projemizin karşısında sinek kalıyor. Projede ulusal ve uluslararası düşüncelerimiz var. Önceki seçimde seçim beyannamemde varmış da onu yapmadı diyorlar. Sağlık Bakanlığı bizde olsa ben onu yapacağım.

İKTİDAR OLMAYI BEKLİYORUM

Ben iktidar olmayı bekliyorum. İnşallah iktidar olursak o projeler yapılacak. Zannediyorlar ki bu adam bir şeylerden vazgeçti ya da palavra atıyor ve yapmıyor. Öyle şey olur mu? Biz yıkılsa bile yapıyoruz. Gökkubbe’yi yeniden yapmıyor muyuz?

ZORU BAŞARACAĞIM

Kayı Köyü’nde orman vasfı olmayan bir var. Oraya yeni bir şehir kurmak istiyorum. Orası herkes açısından en zor yer olarak kabul ediliyor. Bir taşla 5 kuş vuracağız. Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı bizde olsa Isparta’yı uçururum.

 

 

Bu haber 2242 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...