Emrespor deplasmandan mağlup döndü : 1 – 0

17 Eylül 2012 18:59

3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Emrespor, ligin ikinci haftasında Trabzon ekiplerinden Arsinspor’a mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini aldı. Kırmızı – Siyahlı ekip, bu mağlubiyetle puan sıralamasında da alt sıralara inmeye başladı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun kuran her iki takımda kontrollü oyun ile oyunu sürdürmeye çalıştı. Maçın 72. dakikasına gelindiğinde bulduğu pozisyonu gole çeviren Arsinspor, skoru 1-0 yaptı. İkinci yarıda beraberlik arayışlarına girse de etkili olamayan Isparta Emrespor takımı maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.

MAÇIN KADROLARI:

Arsinspor sahaya; Serkan İperk, Muharrem Kaya, Mehmetcan Köse, Ömer Serbest, Mikdat Haliloğlu,Ahmet Şahbaz, Ali Kemal Başaran, Mehmet şükrü Önder, Ferdi Çelik, Gökhan Şanlıtürk, Emre Turgut ilk 11’i ile çıktı.

Emrespor ise; Onur Okan Topaloğlu, Şevki Kapılı, Arif Alemdar, Emir Bağcı, Hüseyin Daş, Gökhan Altıntaş, Alihan Ünal, Emrah Sansar, Osman Oğuz, Sefa Durmuş, Şükrü Can Yılmaz kadrosuyla sahada yer aldı.

DİYARBAKIRSPOR GELİYOR

Emrespor bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakırspor takımı ile karşılaşacak. İlk iki maçında bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 1 puan kazanabilen Kırmızı – Siyahlıların bu maçı mutlak surette alması bekleniyor.

 

 

Bu haber 1255 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...