Yalvaç Yeni Sanayi Mahallesinde asfalt çalışmalarına başlandı

9 Aralık 2013 14:50

Yalvaç Belediyesi, Yeni Sanayi Mahallesinde asfalt çalışmalarına başladı. Bir süredir alt yapı çalışmaları kapsamında kumlama, sıkıştırma, bordür çekilmesi ve kaldırım betonlama çalışmaları yürütülen mahallede yollara asfalt dökülmesine başlandı.

Yalvaç Belediyesi ekipleri tarafından, kentin güneybatı sınırında Konya çıkışında bulunan Yeni Sanayi Mahallesinde yolların asfaltlanmasına başlandı. Söz konusu mahallede bir süredir alt yapı çalışmaları yürütülüyordu. Mahallede bulunan park alanları duvarla çevrilip, spor aletleri yerleştirilerek yeşil alan düzenlemeleri gerçekleştirildi. Yollarda da kumlama, sıkıştırma ve bordür döşenmesi gibi alt yapı çalışmaları tamamlanıp, kaldırımların da beton kaplamaları yapılarak, yollar asfalt dökülmesine uygun hale getirildi.

Bugün gelinen aşamada ise altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda asfalt dökülmesi çalışmalarına başlandı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanıp, mahalle halkının kış mevsiminin olumsuz şartlarından etkilenmemesini amaçladıklarını belirten Başkan Tekin Bayram, ayrıca asfalt çalışmasının yanı sıra kente uzak olması nedeniyle mahallede projelendirdikleri içinde manav, bakkal, muhtarlık odası gibi olanakların bulunacağı sosyal tesis ve kır kahvesinin inşasının da hızla devam ettiğini, bugün gelinen aşamada da kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

Bu haber 742 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...