Gelendost İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet yerine taşındı

9 Aralık 2013 14:54

Hükümet Konağı 2. katında hizmetlerini sürdürmekte olan Gelendost İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 26 Kasım 2013 tarihinden itibaren Hükümet Konağının 1. katına taşınmıştır.

Düzenlenen açılış törenine Gelendost İlçe Kaymakamı Ferhat Peşin, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen, Belediye Başkanları, Köy Muhtarları, Tarımsal ve Sulama Kooperatif Başkanları, Zirai İlaç Bayileri ve çiftçiler katılmıştır.

Törende İlçe Kaymakamı Ferhat Peşin, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen’e, İlçe Müdürlüğüne destek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi vererek, bundan böyle çiftçilerimizin, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın daha hızlı daha etkin hizmet alabileceklerini belirtmiştir.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen de yaptığı konuşmada İlçe Müdürlüğünü gerek personel gerekse diğer ihtiyaçlarının temininde daima desteklediklerini, çiftçilerimizin daima yanlarında olduklarını dile getirmiştir.

Çiftçilerimizden gelen çeşitli sorular İl Müdürü Cenk Şölen tarafından cevaplanarak çitçilerle mini bir toplantı da yapıldı.

 

Bu haber 789 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...