SGK’dan çalışanlarına yönelik Kişisel Gelişim Semineri

10 Aralık 2013 15:10

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, çalışanlarının moral motivasyonu yükselterek,  iş verimliliğini artırmaya yönelik kişisel gelişim semineri düzenledi.

07.12.2013 tarihinde İl Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen ve Etkili İletişim, Kurumsal Motivasyon ve NLP Uzmanı-Davranış Bilimci Ümit Hakan Bozkurt tarafından verilen seminere her kademedeki tüm ünite personeli katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Müdür Mehmet Bayram, yoğun iş temposunun stresi stresin gerilimi gerilimin mutsuzluğu, mutsuzluğun da çatışmayı getireceğini belirterek yüksek moral ve motivasyonla kişilerin kendilerini yeniledikleri takdirde  , kendisine ve çevreye faydalı birey olabileceğine vurgu yaptı. Bayram, bu ihtiyaçlardan dolayı kişisel gelişim seminerlerinin önemini ifade ederek faydalı geçmesini diledi.

Daha sonra, Uzman Ümit Hakan Bozkurt, sevginin aile ve iş hayatındaki önemi , iş verimliliğine katkısı , stres ve gerilimin insan sağlığına etkilerini örneklerle detaylı biçimde anlatarak mutlulukla ilgili önerilerde bulundu.

Bu haber 743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...