Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Or göreve başladı

17 Eylül 2012 19:06

Isparta’da Emniyet Müdürlüğü görevini yaklaşık 2 yıldır sürdüren Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın Adana Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından yerine atanan Mehmet Or dün görevi eski Emniyet Müdürü Gürkan’dan devralarak resmen görevine başladı. Or; “Isparta’da en iyi şekilde görev yapmanın gayreti içinde olacağım” dedi.

MEHMET OR, TÖREN MANGASINI SELAMLADI

Dün saat 10.15’te Emniyet Müdürlüğü önünde Devir – Teslim Töreni gerçekleştirildi. Törene İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Komiserler ve diğer tüm personelin yanı sıra Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili ve Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet  Tural, Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Madeni – İş odası Başkanı İsmail  Uygun katıldı. Tören, Isparta’nın yeni İl Emniyet  Müdürü Mehmet Or’un İl Emniyet Müdürlüğüne gelmesiyle başladı. Müdür Or, ilk olarak tören mangasını selamladı ve onu karşılayan Emniyet mensupları ile tek tek tokalaştı. Emniyet mensupları bu sırada isim ve görevlerini Müdür Or’a söylediler.

GÜRKAN GÖREVİNİ OR’A DEVRETTİ

Daha sonra Adana’ya atanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ile tokalaşarak saygı duruşunda bulundular ve hep birlikte İstiklal Marşını söylediler. Törende daha sonra; Ahmet Zeki Gürkan İl Emniyet Müdürlüğü Armasını yeni Emniyet Müdürü Mehmet Or’a teslim ederek görevini devretti. Mehmet Or da, İl eski Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

GÜRKAN; “ISPARTA VE ISPARTALILARIN

BÜYÜK DESTEĞİNİ GÖRDÜM”

Burada bir konuşma yapan İl eski  Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, 2 yıl süre ile görev yaptığı Isparta’dan ayrılmanın üzüntüsü içerisinde olduğunu belirterek; “Isparta’mızı asla unutmayacağım, bütün çalışma arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza minnet borcum var. Halkımız bize her zaman destek oldu, kadirşinas Ispartalılar her şeyin en iyisine layık” dedi.

OR; “HER ZAMAN ULAŞILABİLEN BİR MÜDÜR OLACAĞIM”

Halef – Selef İl Emniyet Müdürleri daha sonra makama çıktılar ve burada İl Emniyet Müdürü Mehmet Or makamına oturarak ilk açıklamasını yaptı. Müdür Or açıklamasında; “Ben her zaman için ulaşılan bir müdür olacağım. Telefonum 24 saat açık olacak. Çok önemli bir şehre ve göreve geldiğimi biliyorum” dedi. Ahmet Zeki Gürkan’dan ağabey diye bahseden Müdür Or: “Ahmet Ağabey’i tanıyorum. Çalışmalarını ve başarılarını ülke basınından takip ettim.  Çıtası yüksek bir ağabeyim. Burada başarısız olmamam gerekiyor. Yani Ahmet Ağabeyin çıtasının altında kalırsam başarısız olurum. İlimizde sık sık asayiş toplantıları yapacağız, şehrin önde gelenleri ve muhtarlarıyla birlikte. Benim bir avantajım da mülki idarenin başarılı ve tanınmış isimlerinden Memduh Oğuz’un yanında çalışmak” dedi.

 

Bu haber 2128 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...