“Araya yıkım sokmayacağız”

11 Aralık 2013 15:12

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önümüzdeki yerel seçimler öncesi önemli bir mesaj verdi. Başkan Günaydın, “Ardı ardına devam eden bir belediye yönetimi olacağız. Araya bir yıkım bundan sonra girmeyecek. Çünkü her şeyi hazırlayarak geldik” diye konuştu.

Gazetecileri makamında kabul eden Günaydın, “5 yılı dolduruyoruz. Bu süreçte hep beraber olduk. Ben basına güveniyorum. Sizler çok değerli ve kıymetlisiniz” dedi.

“BİRİLERİ ISPARTA’YI BİLGİSİZLİĞİNDEN MEGA ŞEHİR

YAPMAYA KALKIŞTI BEN İSE DÜNYA ŞEHRİ YAPACAĞIM”

Öte yandan gazetecilerle aradan geçen 5 yılın değerlendirmesini yapan Günaydın, sürekli kendiyle yarış halinde olduğunu açıkladı. Yeni dönemde daha farklı, daha hızlı ve daha büyük hizmetler yapan bir Belediye Başkanı olacağını belirten Günaydın, “Projelerimiz hazır, hız vereceğiz ve Isparta’yı dünya şehri yapacağız. Önceden mega şehir diye birileri konuşuyordu. Adam mega kelimesinin ne anlama geldiğini bilmeden konuşuyor. Mega çok büyük nüfusa sahip bir şehre denir. Özellikle 10-20 milyon üzerindeki şehirlere mega denir. Onlar bilmeden geçmişte bir sürü yanlış kelimelerle konuştular. Özellik bakımından bir köyde dünyada birincisi olabilir. Var öyle kasabalar. Biz de şehrimizi dünyada en iyi şehirlerarasına yerleştirmek istiyoruz. Bu çok mu kolay? Çok çok zor. Şehri bir düzene getirmemiz lazım” dedi.

M2’YE 35 LİTRE YAĞMUR SUYU TESTİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİK

Öte yandan şehrin altyapısının yüzde 70 oranında tamamlandığını bildiren Günaydın, “Müjdeler olsun. Geçen m2’ye35 litreyağmurda kendimizi test ettik ve bu testten başarılı çıktık. Eskiden m2’ye 20 litreden önce 580 evi su basıyordu şuanda 35 litrede hiçbir evi su basmıyor. Bu olayları gördükçe biz kendimizle yarış etme hevesine kavuşuyoruz. Onun için daha hızlı çalışacağız” diye konuştu.

ARAYA YIKIM SOKMAYACAĞIZ!

Bu arada gazetecilerin kendini ziyaret etmesinden memnun olduğunu ifade eden Günaydın, “Sizler katalizör oldunuz. Sizler bu ziyaretinizle benim daha kararlı olmamı hissettirdiniz. İnşallah ölmez, sağ olursak ve tüm Isparta halkının da gönlünü alabilirsek, önümüzdeki 5 yıl daha uzun bir dönem olacak. Çünkü her şeyi hazırlayarak geldik. Ardı ardına devam eden bir belediye yönetimi olacağız. Araya bir yıkım bundan sonra girmeyecek. Allah’ın izniyle bahsettiğim şehir Isparta olacak. Şimdiden gelecek Isparta’ya hayırlı olsun diyorum. Ziyaretinizle beni duygulandırdınız teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bu haber 578 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...