Şevket Demirel 3. kitabını yazdı: HAYAT

11 Aralık 2013 15:18

İşadamı Şevket Demirel 3. kitabı olan Hayat'ı yazdı.

Şevket Demirel'in 3. kitabı piyasaya çıktı. Demirel, Hayat ismini verdiği kitabında yarım asırlık bir sürece ait, ticaret, yatırım, üretim, sanayi, pazarlama, sağlık, eğitim, politika, çevre ve kalkınma konularında elde etiği tecrübelerini yazdı.

 

HAYAT Kitabında yazdığı önsözde Şevket Demirel:

 

 

“2008 yılında ‘Hizmet Edeceğin Yeri Seç’, 2010 yılında da ‘Hizmette Isparta’yı Seçtim’ isimli kitaplarımı yazdım.

 

Şimdi benden istenen;

 

a)         Bu kitaplarda belirttiğim; yarım asırlık bir sürece ait; ticaret, yatırım, üretim, sanayi, pazarlama, sağlık, eğitim, politika, çevre, kalkınma konularında elde ettiğim tecrübelerimin yazılmayan bölümlerinin de kaleme alınması,

b)         Çağdaş ileri teknoloji ve bilgili çalışma neticesinde, dünyada meydana gelecek olan ekonomik fırtınalar, (dengesizlikler) nasıl halledilecekti?

 

Tüm bu sorulara cevap için; benim tecrübelerime ilave olarak dünyanın ileri ülkelerinin kurumlarının, bu hususlara nasıl baktığını ve önerilerini de bilmek gerekiyordu.

Buradan hareketle; uzun ve zahmetli birçok çalışma ve araştırma neticesinde elde ettiğim bilgileri (tecrübeleri, raporları) yedi bölüm hinde sizlere sunuyorum.

 

Bölümler şöyledir:

 

Bölüm 1: Acil Konular

Bölüm 2: Su: Dünyada ve Türkiye’de

Bölüm 3: Besin: Dünyada ve Türkiye’de

Bölüm 4: Eğitim: Dünyada ve Türkiye’de

Bölüm 5: Sağlık: Dünyada ve Türkiye’de

Bölüm 6: Sosyal Güvenlik, İstihdam ve Eşitlik: Dünyada ve Türkiye’de

Bölüm 7: Birleşmiş Milletler Rio Zirvesi

 

Bütün kitaplarımdaki hedefim; hizmet, araştırma ve yatırım amaçlıdır. Kitabin ismi de bu üç kelimenin kısaltılması olan ‘Hayat’tır. 

Bu haber 1568 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...