Eğirdir Belediyesi son model itfaiye aracı alıyor

12 Aralık 2013 15:29

Eğirdir Belediyesi son zamanlarda hizmetlerini hızlı bir şekilde devam ettirirken bir yanda da araç parkını zenginleştiriyor.

Son 6 ay içerisinde Mercedes damperli kamyonların ekskavatör ve JCB kazıcı ve yükleyicinin alınmasından sonra28 metrehidrolik merdiveni bulunan en son model Mercedes marka yeni itfaiye aracının Eğirdir Belediyesi’ne kazandırılması Eğirdir için tarihinde bir ilk olarak değerlendiriliyor. 

Yıpranmış ve devamlı tamir görerek ayakta duran vasıtaların yenilenmesi gerektiğinden hareket edildiğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Belediyemizin araç parkını zenginleştirmeye devam ediyoruz. Eğirdir’imizin olmazsa olmazlarından birisi çok katlı binalara cevap verecek yeni teknolojiye sahip bir itfaiye aracımıza şiddetle ihtiyacımız vardı. Yüksek katlara ulaşamayan eski bir itfaiye aracı ile hizmet vermekten rezillikler yaşıyorduk. Yeni itfaiye aracımızın Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla alımını çok önce gerçekleştirmiştik. İhaleye göre bu ay teslim edilmesi gerekiyordu. Allah’a şükürler olsun yakında Eğirdir’imiz bir ilki daha yaşayacak. Yeni itfaiye aracımız en kısa zamanda ilçemize gelecek. Bu husustaki mutluluğumuzun aynı şekilde bütün saygıdeğer halkımız tarafından paylaşılacağını düşünüyorum. Saygıdeğer halkımızın büyük destekleriyle güçlenmeye başlayan Belediyemiz, kaynaklarını hep halkımızın faydasına olacak hizmetlerde kullanıyor. Belki bazı hizmetleri geç oldu diyenler olabilir ancak, hizmetlerde gecikme olmadığını, Belediyemizin yoğun bakımdan yeni çıktığını aklıselim vatandaşlarımız çok iyi bilir. Diğer yeni araçlarımızda olduğu gibi, ilçemize yeni gelecek olan son model Mercedes itfaiye aracının ilçemize ve saygıdeğer halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Bu haber 679 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...