ISIAD Kadınlar Komitesinden Seminer

12 Aralık 2013 15:31

Bir seminer programı insanların yaşamlarını değiştirebilir mi? Eğer bir seminerde eğlenerek düşünüyorsanız, kendinizi, düşünme şeklinizi keşfediyorsanız, kendi yaşamınız için doğru olabilecekleri fark ediyorsanız, harekete geçmeniz için size cesaret ve enerji veriyorsa neden hayatınızı değiştirmesin?

15 Aralık’ta Barida Otel’de gazeteci yazar Melih Arat tarafından verilecek olan 'Sıra dışı yaşam becerileri' semineri Isparta’daki iş dünyasına hitap edecek. ISIAD kadınlar komitesi tarafından düzenlenen seminerde Arat, sunumunda iş dünyası temsilcilerine yaşamda karşılaşılabilen sorunların çıkış yollarını gösterecek.

Sıra Dışı Yaşam Becerileri semineri; günlük yaşamdan tüm hayatımıza kendimizi ele almamıza, bu yaşamda sıradanların arasından sıyrılıp büyük başarılara, sıcak dostluklara, yaşamın içinde saklı olan hediyelere yürümemize yardım eden bir program. Kendi potansiyelimizi açığa çıkaracağımız, her yeni doğan güne "bugün yine berbat bir gün olacak" yerine, "bugün yine yapacak harika şeyler var" diye sevinçle bakmamıza yardım edecek bir seminer.

 

 

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...