“Halk beni Belediye Başkanı olarak seçmedi ki”

12 Aralık 2013 15:37

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, seçildiği günden bu yana “Isparta’ya gelmiyor” eleştirilerine yanıt verdi. Öner, ilimize 45 kere geldiğini ve 162 gününü Isparta’da geçirdiğini belirterek “En önemli tanığım baz istasyonları. Yaptığım telefon görüşmelerinden belli. Ayrıca halk beni Ankara’da görevlendirdi. Ben Belediye Başkanı, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi değilim” dedi.

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, “Milletvekili olduktan sonra Isparta’yı unuttu. Çankırı’ya daha çok gidiyor” şeklindeki eleştirilere ilginç bir belgeyle yanıt verdi.

ISPARTA’YA GELDİĞİNİ BAZ

İSTASYONLARIYLA BELGELEDİ

Yapılan bu eleştirilerin iki nedeninin olduğunu açıklayan Öner, “Birincisi Ispartalı hemşerilerimiz bizi görmek istiyorlar. İkincisi ise ‘diğerleri gelmiyor’ diye propaganda yapılması. Milletvekili olduğumdan bu yana Çankırı’ya 4 kez gitmedim. Ama Isparta’ya 45 kez gelmişim. En önemli tanığım baz istasyonları. Yaptığım telefon görüşmeler belli” dedi.

162 GÜN ISPARTA’YA GELMEK YANLIŞ!

Öte yandan son gelişiyle birlikte Isparta’ya 46 kez geldiğini bildiren Öner, “162 gün Isparta’da kalmışım. Aslında 162 gün gelmek yanlış. Ben Belediye Başkanı,  Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi değilim. Ispartalılar beni Ankara’da görevlendirdiler. Ben Başbakan hakkında gerçekleri dile getiriyorum. Ayrıca yolsuzlukları takip altına aldım” diye konuştu.

“ÇANKIRI’NIN GÖNÜLLÜ VEKİLİYİM”

Diğer taraftan Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü savunmak amacıyla Ankara’da bulunduğunu açıklayan Öner, “Yalan olduğunu söylesinler görevimi bırakayım ben. Çankırı’nın gönüllü vekiliyim. Orada milletvekili olmadığından genel merkez beni görevlendirdi. Ayrıca Ordu denetmen milletvekiliyim” dedi.

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...