‘Günaydın örnek aldığımız bir insan’

13 Aralık 2013 16:08

Konya’nın Selki Belediye Başkanı Ömer Mercan, Kıreli Belediye Başkanı Ali Mermer ve Hüyük Belediye Başkan Adayı MHP’li Dr. Sadık Sefer, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Samimi ortamda geçen görüşmede konuşan Hüyük Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Sefer, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Türkiye’de belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza attığını söyledi.

Kıreli Belediye Başkanı Ali Mermer de, belediyelerinin büyükşehir yasası kapsamında kapandığını, Hüyük İlçesi’nden Dr. Sadık Sefer’in MHP’den belediye başkan adayı olduğunu söyledi. Sefer’in yanında olduklarını ve 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerle MHP’den belediye başkanı seçileceğine olan inançlarının tam olduğunu belirtti.

Selki Belediye Başkanı Ömer Mercan ise, Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti. Mercan, “Başkanımız örnek aldığım bir insan. Isparta’da yaşanan değişiklikleri gerek buraya gelip, gitmem esnasında, gerekse burada bulunan hemşehrilerimizden takip ediyoruz. Başkanımızın çalışmalarından onur ve gurur duyuyoruz. Bizde Hüyük’te sayın başkanımız gibi olmak istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partimizin adayı olarak hocamızı destekliyoruz ve her konuda kendisinden faydalanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, “Dr. Sadık Sefer Bey’in adaylığını kutluyorum. Kendileri belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızla bir ekip haline gelmişler ve genel bir birlik sağlanmış. Kendilerini kutluyorum. Seçimleri kazanacağınıza inandığım için sizleri şimdiden tebrik ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin örnek belediyelerinden olacağınıza inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyeciliği de şu anda Türkiye genelinde nam yapmaya başladı. Bugün hangi noktaya gidersek partimize mensup belediye başkanlarımız başarılı ve dürüst. Bu bize büyük kazançlar sağlıyor. Belediyelerde başarı için bir kaide var, yeter ki Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı olsun. Bundan sonra MHP’li belediye başkanları çoğalacak. Buraya kadar gelerek bizleri de ziyaret etmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 652 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...