Pınarpazarı Mahallesi’nde Anaokulu için çocuk parkı yapılıyor

19 Aralık 2013 15:41

Başkan Özmeral, “Okullarımız hepimizindir. Belediye olarak imkânlarımızı okullarımız ve geleceğin teminatı öğrencilerimiz için kullanıyoruz”

Eğirdir’in büyük nüfusa sahip Pınarpazarı Mahallesi’ndeki Atatürk İlk ve Ortaokulu ile Tomurcuklar Anaokulu’nun ortak kullandıkları okul bahçesine tel çitler çekildi.

Belediye usta ve işçilerinin gayretli çalışmaları ile dikilen direkler ve çekilen çit telleri ile okulların sınırları ortaya çıktı.

Çalışmaları işin başından beri bizzat yerinde takibeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Büyük bir alana sahip olan okullarımızın bahçelerini güzelleştirmeye çalışıyoruz. Tomurcuklar Anaokulu için ayrıca çocuk parkı yapıyoruz. Atatürk İlk ve Ortaokulu için bahçede çeşme yaptırdık. Daha önceleri de okul girişinde Atatürk Büstü’nün kaidesini yaptık, arka tarafta bahçe duvarı yapıldı. Okullarımız hepimizindir. Belediye olarak imkânlarımızı okullarımız ve geleceğin teminatı öğrencilerimiz için kullanıyoruz” dedi.

Fırsat buldukça okulları ziyaret eden Başkan Özmeral, okul idarecileriyle öğretmen ve öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Pınarpazarı Mahallesi’ndeki okullara verilen hizmetlerden dolayı, okul idarecileri, öğretmenleri, veliler ve öğrenciler, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.

 

 

Bu haber 572 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...