Eğirdir’de elektrik hatları yeraltına alınıyor

19 Aralık 2013 15:43

1985 yılından sonra imara açılan Altınkum ve İstasyon Mahalleleri’ndeki alt yapı eksiklikleri giderilirken yeni hizmetlerle halkın yüzü gülüyor.

Havaların soğumasına rağmen elektrik hatlarının yeraltına alınması, yolların yapımı ve tamiri, çevre temizliği gibi hizmetler devam ediyor.

Yapılan işlerin bizzat takipçisi olan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, halkın önemli gördüğü isteklerini imkânları zorlayarak yerine getiriyor.

Son günlerde Altınkum Mahallesi’ndeki sahilin aydınlatılması, Altınkum Camiî çıkış yolunun genişletilerek asfalt kaplamasının yapılması, yolların genişletilerek kilitli taş parkelerin döşenmesi, kullanılmayan alanların kullanılabilir hale getirilmesi, otopark yerlerinin, çocuk parkı yerlerinin ortaya çıkarılması gibi hizmetlerin kısa zamanda yapılması halkın takdirini toplayarak Başkan Özmeral’e teşekkür edenler her geçen gün çoğalıyor.

Binlerce insanın ikâmet ettiği Altınkum ve İstastyon Mahalleleri’nde yolların düzgün olmayışı, bazı yolların hiç trafiğe açılmamış şekilde bırakılmasının çok dikkat çekici olduğunu belirten Belediye Başkanı Özmeral, “Çalışmalarımız sayesinde yeni yeni ailelerle tanışıyoruz, onlarla görüşüyoruz. Yaptığımız küçük hizmetlerle insanların mutlu olduklarını görüyoruz. Çalışmalarımızdaki samimiyeti görenler, teşekkür ediyorlar, ikramlarda bulunuyorlar. Yol ortasında kalan beton elektrik direğinin ortadan kaldırılması, yolların iki misline varan genişliğe çıkarılması, yaz aylarında açık hava düğünlerinin yapılabileceği alanların ortaya çıkarılması çevredekileri çok sevindiriyor. Hiçbir parti farkı gözetmeden, sadece hizmet anlayışını dikkate alarak değerlendiren çoğu ailelerin yüzlerinin gülmesi bizleri memnun ediyor. Belediyemizin kaynaklarını, saygıdeğer halkımız için kullanmaya, harcamaya, devam ediyoruz” dedi.

Oturdukları binaların yakınındaki çalışmalardan memnun kalanlar, “Uzun yıllardır, buralara Belediye gelip hiç ilgilenmedi. Belediye Başkanı olarak sizleri hemen hemen her gün buralarda görmekten ve işi takibetmenizden dolayı çok seviniyoruz. Allah sizden razı olsun” dediler.

 

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...