Civan’dan Uzaktaş’a destek çağrısı

19 Aralık 2013 16:03

Eski Belediye Başkanı Altan Raşit Civan, Ak Parti Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş’ı değerlendirdi. Uzaktaş’a destek açıklamasında bulunan Civan, “Beyefendiye bir kez daha ‘Benim Isparta'da hiç mi hatırım yok?’ dedirtmemek için çalışacağız” dedi.

Hafta sonunu Isparta’da geçiren eski Belediye Başkanı Altan Raşit Civan, bilindiği üzere “Lazımsak varız, lazımmışız varız” sözü ile AK Parti'de belediye başkan adaylığı yarışına katılmıştı. Ancak aday İl Başkanı Nuri Uzaktaş gösterildi. Uzaktaş’ı değerlendiren Civan, “Beyefendiye bir kez daha ‘Benim Isparta'da hiç mi hatırım yok?’ dedirtmemek için çalışacağız” dedi.

“BEYEFENDİYİ ÜZMEYECEĞİZ”

AK Parti’ye destek veren, birlikte hareket eden birçok kişiyle görüştüğünü ve istişare ettiklerini belirten Civan, “Kendimiz aday gibi çalışacağız ve beyefendiyi üzmeyeceğiz. Ekibimiz ve arkadaşlarımızla birlikte AK Parti'nin zaferi için çalışacağız. Arkadaşlarımın içerisinde hesabı olanlar olabilir. Hesabı olanlar hesabını 30 Mart sonrasına bırakacaklar. İl Başkanımızı aradım, ‘Bu süreçte bize düşen bir şey var mı?’ diye sordum” dedi.

 

Bu haber 710 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...