Bölge Hastanesi için ihale süreci başladı

18 Eylül 2012 18:39

AKP Isparta Milletvekili Recep Özel, kamuoyunda Bölge Hastanesi olarak adlandırılan Isparta Sağlık kampüsünün ihalesine çıkıldığını ve bu konuda 2 firmanın teklif verdiğini  belirterek; “Hedefimiz burayı en kısa zamanda tamamlamaktır” dedi.

Bölge Hastanesi için  bazı yerlerde pürüzler yaşadıklarını ancak bu pürüzlerin ortadan kaldırdıklarını ifade eden AKP Milletvekili Özel, halen daha çıkıp hastanenin yeri hakkında karalayıcı açıklamalarda bulunanların olduğunu belirtti.

Isparta'ya yapılması planlanan Bölge Devlet Hastanesi için artık hiçbir pürüz kalmadı.

Isparta’nın geleceğini değiştirecek olan hastane için gerim sayım başladı. Kamu Özel Ortaklığı modeli ile gerçekleştirilecek proje şu anda 400 yataklı. Genel Hastane ve 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olmak üzere toplam 600 yataklı bir Entegre Sağlık Kampüsü yatırımının düşünüldüğü ilimizde ihale sürecine girildi.

Bölgenin de kaderini değiştirecek olan ve birçok tartışmalarında yaşandığı hastane için açıklamada bulunan AKP Isparta Milletvekili Recep Özel: “Sağlık kenti olan Isparta’mızın çehresini değiştirerek sağlık turizmine katkıda bulunacak daha kaliteli çağdaş, günümüz koşullarına ve Sağlıkta Dönüşüme uygun hizmet verecek olan Isparta Sağlık kampüsümüzün ihalesine çıkılmıştır. 27 Temmuz tarihinde 2 firma teklif verdi. En kısa zamanda burası tamamlanacak. Bazı yerlerde pürüzler yaşadık, çok şükür ki bunları ortadan kaldırdık. Halen daha çıkıp hastanenin yeri hakkında karalayıcı açıklamalarda bulunanlar oluyor. Bakın bazı illere yapılması planlanan Bölge Hastaneleri için yürütmeyi durdurma davaları açıldı. Bizde öyle bir problem ile karşılaşılmadı. Hizmetlerimiz sonuna kadar devam edecek. İlimize bu hastaneyi kazandıracağız” dedi.

 

 

Bu haber 1293 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...