Eğirdir Elmaspor Adana Yolcusu

19 Aralık 2013 18:41

Eğirdir Elmaspor 3. ligdeki mücadelesine devam ederken bu hafta sonu Adana Voleybol takımı ile müsabakaya çıkacak. Elmaspor yöneticileri Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, voleybol takımının deplasmanlara gidebilmesi için verdiği otobüs ve diğer desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bu hafta sonu Pazar günü Adana Atatürk Spor Salonu’nda Adana Voleybol Takımı ile maç yapacaklarını belirten Eğirdir Elmaspor yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Adana Valisi hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş’u arayarak desteklerini beklediklerini belirtti. Adana Valisi hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş, memleketinden voleybol takımının Adana’ya gelecek olmasından dolayı memnuniyetini belirterek müsabakayı izlemeye gideceğini, Eğirdir Elmaspor’u Adana’da misafir edeceğini Başkan Özmeral’e telefonda bildirdi.

Daha önceki deplasman müsabakalarında da Belediye olarak desteklerini esirgemeyen Başkan Özmeral, Hatay Valisi ile irtibata geçerek Eğirdir Elmaspor’un oyuncularının, yöneticilerinin ve taraftarlarının konaklama imkanını sağlamıştı. Eğirdir Elmaspor Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Özkoç ve yönetici Mehmet Kaş, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bize sahip çıkıyor, otobüs desteği de veriyor, Eğirdir’deki maçlarımıza bizzat gelip bizleri yalnız bırakmıyor ve her şeyden önce il dışındaki müsabakalarımıza otobüs desteğinin yanında gittiğimiz ilde misafir edilmemize ön ayak oluyor. Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Eğirdir’de spor gönüllülerinin teşekkül ettirdiği Elmaspor Kulübü çatısı altında Eğirdir Voleybol Takımı’nın kurulması ve başarılı olmasından dolayı en büyük sevinenlerden birisiyim. Eğirdir’imizde kurulan ve başarılı bir şekilde Belediye ile bağı olmadan yönetilen Elmaspor Voleybol takımını ve yöneticilerini kutluyorum. Her zaman Belediye olarak imkânlarımız nisbetinde desteklerimiz devam edecektir. Otobüs konusunda her zaman desteğimiz vardır. Takım oyuncularının yanında taraftar içinde zaman zaman yakın illerdeki maçlara otobüs vermeye devam edeceğiz. Eğirdir Elmaspor Voleybol takımının başarılarının devamını diliyorum. Bu hafta sonu Adana’daki müsabakaya fırsat bulduğu takdirde Adana Valisi Hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş da katılacak. Kendisi memleketinden gelenleri ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyacağını ifade etti. Şimdiden Adana Valisi Hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş kardeşimizi de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Elmaspor yöneticilerinin ziyaretinde Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tuna Ünal da hazır bulundu.

Eğirdir Elmaspor Voleybol Takımı Pazar günü saat 16.00’da Adana Atatürk Spor Salonu’nda Adana Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

 

 

 

 

Bu haber 941 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...