Gençay’dan adaylara “Hodri Meydan”

19 Aralık 2013 18:47

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, kapalı kapılar ardından birbirine sataşmanın bir yarar getirmeyeceğini belirterek; “Ben, tüm adayları televizyon programında bir araya gelmeye davet ediyorum. Hodri meydan. Bu işler kaçak güreşmekle olmaz” dedi.

Isparta’da partilerin Belediye Başkan Adaylarını belirlemelerinin ardından siyasi atışma ve çekişmeler de başladı. Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, bu konuya yeni bir boyut getirerek tüm adayları bir programda bildiklerini anlatmaya davet etti.

GENÇAY; “BİZİM VİZYONUMUZ VE MİSYONUMUZ FARKLI”

Isparta’nın her geçen gün kan kaybettiğini ve küçüldüğünü dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin genel siyaseti ile Isparta’nın yerel siyaseti hemen hemen aynı seyrediyor. Çünkü, siyasiler hep karşılıklı atışıyorlar. Adaylar karşılıklı birbirine bakıyor. Ancak, biz Saadet Partisi olarak farklı bir misyon ve vizyon üstlendik ve bu çizgide devam ediyoruz.

“BU ŞEHRİN 10 YILINDA MHP, 5 YILINDA AKP VARDI”

Bilindiği gibi Isparta’nın son 15 yılına baktığımızda bu şehir 10 yıl MHP, 5 yıl AKP zihniyetiyle idare edildi. Peki sonuç ne; sonuç tek kelimeyle şehrin küçülmesi. Çünkü, gerek MHP gerek AKP yönetiminde Isparta hep küçüldü. Şehirde sanayi bitti, esnaf bitti, ticari hayat bitme noktasına geldi. Buna da bitti diyeceğim ama bu olumsuzluğu asker ve öğrenci kurtarıyor. Yani şehirde asker ve öğrenci olmazsa Isparta’nın ekonomisi de çökmüş demektir.

“HANİ ISPARTA’YI BÜYÜTECEKTİNİZ?”

Her ikisi de göreve gelmek için Isparta halkına bol bol vaatlerde bulundular. Isparta’yı büyüteceklerini, Isparta’yı hizmete boğacaklarını söylemişlerdi. Aradan geçen 15 yılda geriye bakıldığında durumun hiç de öyle olmadığı açıkça görülmektedir. Hani Isparta’yı geliştirecek, büyütecektiniz? Siz şehri büyütme konusunu böyle mi algılıyorsunuz. Yani tersine mi algılıyorsunuz?

“HERKES BİRBİRİNİN ARKASINDAN KONUŞUYOR”

Evet, tüm partilerin Belediye Başkanı adayları belirlendi ve siyasi süreç artık resmen başlamış oldu. Bir anlamda Isparta’da artık pehlivanlar belli oldu. Rakipler sahaya çıktı ve güreş başladı. Bundan sonra adaylar sahaya inecek ve çalışmalarını sürdürecekler. Bu noktada son bir haftaya baktığımızda adaylar hep birbirlerinin arkasından atıp tutuyorlar.

“HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞI DÖKSÜN”

Bu iş kapalı kapılar ardından birbirinin arkasından atıp – tutmakla olmaz. Ben buradan açıkça tüm partilerin belediye başkan adaylarına sesleniyorum. Gelin Isparta’nın yerel televizyonu Kanal32’de ortak programa çıkalım. Orada halkımızın karşısına çıkalım. Birlikte konuşalım, tartışalım. Kimin neyi varsa ortaya koysun. Halkımız, tüm adayları izleyip dinlesin ve adayların vizyonunu, misyonunu neler yapacağını, neler yapamayacağını görsün.

“KAÇAK GÜREŞMEYİN”

Bu işler kaçak güreşmekle olmaz. Ben buradan tüm belediye başkan adaylarına hodri meydan diyorum. Bizde adayımızı böyle bir programa çıkarmaya hazırız. Sizlerle karşılaştırmaya hazırız” dedi.

 

 

Bu haber 722 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...