“18 Aralık Hastane Yöneticileri Günü” SDÜ’de Kutlandı

22 Aralık 2013 16:31

Geçen yıl Antalya’da düzenlenen “7. Ulusal Hastane Başmüdürleri İstişare Toplantısı”nda, kabul edilen “18 Aralık Hastane Yöneticileri Günü” dolayısıyla SDÜ İktisat Birliği tarafından bir konferans düzenlendi.

Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa, SDÜ İİBF Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ramazan Erdem, Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başmüdürü Kürşat Algın, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Müdürü Nuri Şaşmaz ve Akdeniz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalite Birim Sorumlusu Hatice Esen, sağlık yönetimi alanında görev alan çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Konferansta, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başmüdürü Nuri Şaşmaz “Sağlık Yönetimi Öğrencilerinin Kariyer Planları”, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Müdürü Kürşat Algın “Üniversite Hastanelerin de Sağlık Yöneticiliği Mesleği”, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Kalite Birim Sorumlusu Hatice Esen “Kalite ve Akreditasyon” konularını ele alan sunumlarını yaptılar.

Konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlandı.

 

 

 

Bu haber 909 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...