Eğirdir Belediyesi tarafından yapılan sahne ilk meyvesini verdi

22 Aralık 2013 16:36

Okul Müdürü Yaşar Çetin, Başkan Özmeral’e okula kazandırdıkları hizmetlerden dolayı veliler, öğretmenler ve öğrenciler adına teşekkür etti.

“Anadolu’dan Size Mektup Var” isimli tiyatro herkes tarafından büyük beğeni kazandı.

Eğirdir Belediyesi tarafından Yazla Mahallesi’nde bulunan Mustafa Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’na yapılan toplantı ve gösteri salonundaki sahne ilk meyvesini verdi.

Mustafa Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mustafa Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nda gerçekleştirilen programda Okul Müdürü Yaşar Çetin, okul velileri, öğretmen ve öğrencileri adına Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür etti.

Mustafa Çetinkaya İlk ve Orta Okulu Müdürü Yaşar Çetin, “okul olarak bu gibi etkinlikleri düzenlemek istiyorduk fakat salonumuz olmadığı için yapamıyorduk. Okulumuzun bu salona kavuşmasından dolayı Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e çok teşekkür ediyorum. Sahnenin yapımı ve perdenin yapılmasında Başkanımızın büyük emekleri oldu. Kendisinin öğretmen olması, eğitim kurumlarının ne kadar önemli olduğunun idraki içerisinde olmasından kaynaklı yardımlarının olduğunu düşünüyorum. Toplantılarımızı sınıflarda yapıyorduk. Sizleri rahat ettiremiyorduk. Artık salonumuza kavuştuk. Bundan sonra daha güzel etkinlikler yapacağız” dedi.

Okul Müdürü Yaşar Çetin, Velilerin, Öğretmenlerin, öğrencilerin memnuniyet ifadesi olarak Başkan Özmeral’e çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral yaptığı konuşmada, “Mütevazi bir salonda hünerlerini ortaya koyan öğrencilerimiz bizleri çok mutlu ettiler. Okullar bizim evimiz, iş yerimiz mekânımızdır, çocuklarımızda bizlerin en kıymetli varlıklarımızdır. Buraya Belediye olarak yapılan işler, bizler tarafından saygıdeğer Halkımız adına yapılmıştır. Biz vazifemizi yapıyoruz. Ne yapılıyorsa Halkımıza aittir” dedi.

Seyrettiği tiyatrodan çok mutlu olduğunu ve öğrencilerin yeteneklerini çok beğendiğini söyleyen Başkan Özmeral, “Kültür varlıklarımızın buraya taşınması, milattan önceki tarihin burada sahnelenmesi şahsımı çok mutlu etti. Bu tür faaliyetlerin devamını diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, tiyatroyu sergileyen öğrencilere çiçek takdim ettikten sonra emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, “Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’in eğitime verdiği desteği her zaman her yerde görüyoruz. Mustafa Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’muzda da Belediyemizin hizmetlerini görmek şahsımı memnun etti. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...