“30 Mart, Çakmakçı ile gelişim günü olacaktır”

23 Aralık 2013 15:20

CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman, partisinin SDÜ ikinci rektörü Prof.Dr.M.Lütfü Çakmakçı ile yerelde iktidar yoluna çıktığını belirterek, Isparta Belediye Başkan Adayı M. Lütfü Çakmakçı’nın hem şehri hem halkını zenginleştirmek için; gelecek seçim değil gelecek nesil için, bir uzman ordusuyla ve hazır projeleriyle Türkiye'ye örnek olacak bir belediyecilik anlayışını uygulamaya geldiğini ve 30 Mart 2014 gününün Isparta için; Prof.Dr.M.Lütfü Çakmakçı ile gelişim günü olacağını kaydetti.

CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman’ın açıklaması şöyle: “Isparta Belediye Başkanı'nın bu zamana kadar yaptığı tüm çalışmaları ve daha da bunların üzerine koyacak bir şeyi olmadığını hep birlikte görüyoruz.Bununla birlikte AKP hükümetinin bu ülkeye hiçbir şey bırakmadığını ve neleri, nerelere götürdüklerini ayakkabı kutularında görecek kadar üzücü bir duruma geldik.Bu halkın mevcut yerel ve genel iktidarlardan hiçbir umudunun kalmadığını görüyoruz.Tüm itibar kayıplarına rağmen yerel ve genel iktidar gönüllüleri Isparta'da sokağa inerek hareketli günler geçiriyor.

Daha dün sokağa inip halkın elini sıkmaya tenezül etmeyenler bir bir sokağa dökülüyor,oy dilenciliği yapıyor.Türkiye AKP'yi; Isparta da MHP'yi denedi ve gördü ki çıkmazdan başka bir tabela görünmüyor.Seçimlerden çok çok önce durmadan halkın arasında olan,herkesin bir bir derdini sıkıntısını dinleyen,çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi Isparta için de Türkiye için de; yolu tıkayanları da ardına alarak o çıkmaz duvarını aşacak gibi görünüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi her seçim öncesi olduğu gibi, yine bu dönemde her kurumun eleştiri odağı olmaktan geri kalmadı.Bununla birlikte hiçbir oyuna gelmeden,iktidar hedefine kenetlendi ve hız kesmedi.

SDÜ ikinci rektörü Prof.Dr.M.Lütfü ÇAKMAKÇI ile yerelde iktidar yoluna çıkan CHP, hem şehri hem halkını zenginleştirmek için; gelecek seçim değil gelecek nesil için, bir uzman ordusuyla ve hazır projeleriyle Türkiye'ye örnek olacak bir belediyecilik anlayışını anlatmaya,uygulamaya geliyor.

Rektörlüğü süresince bilimden ayrılmayan,gençliğe kulak veren yeri geldiğinde sesi olan,bütün projeleriyle hem üniversiteyi hem de şehri son derece hızlı biçimde kalkındıran Prof.Dr.M.Lütfü ÇAKMAKÇI; Isparta Belediye Başkanı olduğunda eminiz ki Isparta'yı bir marka şehir haline getirecektir.

30 Mart 2014 günü, Isparta için; Prof.Dr.M.Lütfü ÇAKMAKÇI ile gelişim günü olacaktır”.

 

 

Bu haber 790 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...