“AKP-Cemaat koalisyonu çatlamıştır”

23 Aralık 2013 15:21

İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında yolsuzluk operasyonunu değerlendirdi. Tüfekli, “AKP-Cemaat koalisyonu çatlamıştır” yorumunu yaptı.

İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli  “Atlantik sistemi içerisinde yer alan ve Türkiye’yi yönettiğini iddia edenlerin politikası çökmüştür. Yolsuzluk operasyonu buz dağının görünen yüzünün küçük bir kısmıdır” dedi.

Tüfekli, “Bu bir koalisyon çatlağıdır. AKP-Cemaat ve hatta parlamentodaki muhalefet partilerinin koalisyonudur bu. Muhalefet de ne yazık ki görevini yeterince yapmamıştır. Muhalefet etmesi gereken partiler iktidarın koltuk değneği olmuşlardır. Bu sistem içinde çözüm yoktur” ifadelerini kullandı.

Çözümün halkçı devletçi programın iktidarında olabileceğini kaydeden Tüfekli, “Atatürk’te bileşen, Atatürk’ün halkçı devletçi programında birleşen kuvvetlerin sandıkta da birlikte hareket etmesi gerekmektedir. CHP, MHP ve İşçi Partisi dinamik bir güçtür. Bu partilerin bir araya gelmesi ve çözüm odaklı bir çalışma yürütmeleri artık kaçınılmaz olmuştur” dedi.

 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...