Bugün Gaziler Günü

18 Eylül 2012 18:54

Isparta Valiliği tarafından hazırlanan kutlama programı çerçevesinde,  saat 10.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlenecek.

Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkanlığı ve Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtına sunulacak.

Çelenk sunma törenine müteakip saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız söylenecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız  tarafından yapılacak. Daha sonra madalya töreni gerçekleştirilecek. Böylece Atatürk Anıtı önündeki tören sona erecek.

Aynı gün saat 10. 30 – 11.30 arasında şehitlik ziyareti yapılacak. Ayrıca Vali Memduh Oğuz başkanlığında oluşturulan heyet tarafından saat 13.00  - 13.30 arasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanlığına, saat 13.30 – 14.00 arasında ise Türkiye Harp Malulü ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanlığı’na ziyaretlerde bulunulacak.

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...