İletişim Kulübü Öğrencilerinden Başkan Özmeral’e ziyaret

24 Aralık 2013 16:09

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Kulübü öğrencileri Huzurevi sakinlerini ziyaret için geldikleri Eğirdir’de Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i de makamında ziyaret ettiler.

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Kulübü öğrencileri, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler. İletişim Kulübü olarak yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgiler aktaran öğrenciler, geliştirdikleri projeler hususunda da Başkan Özmeral’e bilgiler verdiler. Tarihî Eğirdir Evi’ni gezen öğrenciler Tarihî Eğirdir Kalesi’ne çıkarak muhteşem manzaraları izlediler. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in, SDÜ İletişim Kulübü öğrencileri ile birlikte Kale’ye çıkması, Eğirdir ile ilgili bilgiler aktarması öğrenciler tarafından takdirle karşılandı.

Tarihî Eğirdir Evi’nde uzun müddet vakit geçiren öğrenciler, geçmişten gelen tarihin yaşatılmasından dolayı mutlu oldular. Tarihi eşyaları inceleyen öğrenciler yöre kıyafetlerini yakından görme imkânı buldular.

Öğrenciler, sıcak, samimi ve içinden geldiği gibi konuşan Başkan Özmeral’e yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “SDÜ’de öğrencilerimiz tarafından kurulan kulüpler ile birlikteliklerimiz devam ediyor. Üniversitemizde okuyan ve ülkemizin dört bir yanından gelen öğrencilerimiz, Selçuklu Şehri güzel ilçemize hayran kalıyor ve gittikleri yerlerde ilçemizi en iyi şekle tanıtıyorlar. İlçemize gelen herkesi birer emanet olarak görüyoruz ve misafirlerimizle yakından ilgileniyoruz. Son olarak ilçemizdeki Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmek için Eğirdir’imize gelen İletişim Kulübü öğrencileri Belediyemize ziyarette bulundular. Ziyaretten dolayı çok memnun oldum. İletişim Kulübü öğrencilerinin geliştirdiği projelere imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya gayret göstereceğiz. Ziyaretlerinden dolayı İletişim Kulübü öğrencilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bu haber 638 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...