TED Isparta Kolejinden Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi

24 Aralık 2013 16:13

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken, ilimizin önde gelen kurumlarından TED Isparta Koleji öğrencileri bu kez lösemili çocuklar için seferber oldular.

TED Isparta Koleji Ortaokul ve Lise öğrencileri, Kolej İdarecileri ve Öğretmenleri önderliğinde çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. TED Isparta Koleji'nin lösemili çocuklar yararına düzenlediği bu anlamlı etkinlikte gönüllü öğrencilerden seçilen grupların çalışmaları oldukça dikkat çekti.

TED Isparta Koleji öğretmen ve öğrencilerinin 21 Aralık 2013 cumartesi günü Isparta Iyaşpark alışveriş merkezinde saat 13.00 - 17.00 aralığında gerçekleştirdiği bu anlamlı proje kapsamında;          

Bir grup öğrenci 12 metrekarelik büyük bir resim kağıdı üzerinde çevredeki kişilerin çocukları da davet edilerek kalabalık bir grupla birlikte "Çocuk ve Çiçek" konulu resim çizme etkinliğine katıldılar.

TED Isparta Koleji öğrencilerinden oluşan küçük bir orkestra grubu alışveriş merkezinde ki kişilere canlı müzik dinletisi yaptılar.

Diğer bir grupta; piyano resitali ile dinleyenlere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşattılar.

TED Isparta kolejinin bu anlamlı ve duyarlı sosyal sorumluluk içeren projesinin en dikkat çeken bölümünü gönüllü öğrenciler gerçekleştirdi. Lise öğrencilerinden oluşan bir grup, Iyaşpark alışveriş merkezi içerisinde bazı mağazalarda lösemili çocuklar yararına gönüllü olarak çalışarak kazandıkları harçlıkları da yardım kutularına bağışladılar.

TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge; bu projede emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Iyaş AVM yönetimine çok teşekkür ediyorum dedi. TED Isparta Koleji olarak daha çok projelere imza atacağız, Lösemili çocuklara faydamız dokunduysa ne mutlu bize.

Bu haber 1795 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...