İlaç yutan çocuklar yaşam mücadelesi veriyorlar

19 Eylül 2012 18:02

Pirimehmet ve Hızırbey Mahalleleri ile Eğirdir ilçesinde meydana gelen olaylarda buldukları ilaçları yutan çocuklardan birisi yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor. İkisinin durumu ise iyi.

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Isparta Merkez Pirimehmet Mahallesi’nde meydana gelen olayda henüz bir yaşındaki M.A. annesinin dalgınlığından faydalanarak tuvaletin yanında bulunan koku giderici maddeyi yaladı. M.A.’nın annesi hemen çocuğunu hastaneye kaldırdı. M.A.’nın burada yapılan tedavisinde sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 Bir başka olayda Hızırbey Mahallesi’nde meydana geldi. Bu olayda ise 6 yaşındaki R.Ö.  buzdolabında bulunan ilaçlardan içti. Durumu fark eden Annesi R.Ö.’yü hemen hastaneye götürdü. Neyseki korkulan olmadı. R.Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde meydana gelen kazaen zehirlenme olayında ise henüz bir yaşındaki N.A.T. hayatta kalma savaşı veriyor. N. A T. bulduğu ilaçtan 1 adet yedi. Bunun üzerinde annesi tarafından hastaneye kaldırıldı. N.A.T’nin burada yapılan tedavisinde hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Bu haber 820 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...