Şehitlerden biri Ispartalı

25 Aralık 2013 15:59

İzmir Karşıyaka'daki Alaybey Askeri Tersanesi'nde denize indirilirken havuzda yan yatan Değirmendere Römorkörü'nde şehit olan askerlerden Er Alican Bülbül’ün Şarkîkaraağaç nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Bülbül’ün cenazesi bugün kaldırılacak.

Türkiye römorkör kazasında şehit olan askerler ve işçilere ağlıyor. 8 şehit olan askerden birisinin ise Ispartalı olduğu öğrenildi. Dün şehit olan askerler ve işçiler için Alaybey Tersanesi'nde saat 12.30'da askeri tören düzenlendi. Ardından İzmir dışında toprağa verilecek şehitler Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan askeri uçaklarla memleketlerine gönderildi.

1 ASKER VE 2 İŞÇİ İZMİR’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan Er Yavuz Arslan ve işçilerden Cafer Kırbaş İzmir Bostanlı Beşikçioğlu camiinde, işçi Ercan Biçer ise İzmir'in Torbalı ilçesi Şehitler Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZESİ ISPARTA’YA GÖNDERİLDİ

Diğer taraftan Astsubay Başçavuş Veysel Gündoğdu Gaziantep, erler Süleyman Mert Paşalı Çanakkale, Fehmi Kocaman Uşak Banaz Ovacık köyü, Alican Bülbül Isparta, Semih Sözen Erzurum Oltu, Serdar Baloğlu Balıkesir Gönen, Rıdvan Çöpçü de Samsun'un Ladik ilçesine gönderildi.

CENAZESİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Alican Bülbül'ün Isparta'nın Şarkîkaraağaç ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Bülbül'ün cenazesinin bugün il merkezinde öğle namazına müteakip yapılacak törenle defnedileceği öğrenildi.

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...