Başkan Özmeral okullara bayrak dağıtmaya devam ediyor

25 Aralık 2013 16:00

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral son olarak Eğirdir Meslek Yüksek Okulu’na ziyarette bulunarak Ayyıldızlı Türk Bayrağı’nı hediye etti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu’na yaptığı ziyarette Yüksekokul Sekreteri Yaşar Günaydın’a bayrağı teslim etti.

Yüksekokul Sekreteri Yaşar Günaydın, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e yaptığı ziyaretten ve anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür etti. Yüksekokul Sekreteri Yaşar Günaydın,  Belediye Başkanı Özmeral’in Eğirdir Meslek Yüksek Okulu’na her zaman destek olduğunu, hiçbir yardımı esirgemediğini belirtti. Yaşar Günaydın, “Okulumuzun, boya, badana, tamirat, tadilat, fayans gibi işlerinde Belediyemiz fazlasıyla yardımcı oluyor. Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul hakkında da bilgiler veren Yüksekokul Sekreteri Yaşar Günaydın, “Okulumuzda 1240 öğrencimiz eğitim öğretim görüyor. Geçtiğimiz yıla oranla bu yıl öğrenci sayımızda ciddi artış gözlendi. Yeni bölümlerimiz açıldı. Her geçen yıl öğrenci sayımız daha da çoğalacaktır” açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, eğitim yuvalarına Belediye olarak her zaman destek çıktıklarını ve bundan sonra da destek çıkmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Özmeral, “İlçemizde bulunan anaokullarına, ilk okullara, orta okullara, liselere ve yüksek okullarımıza zaman zaman ziyaretlerde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde elimiz boş gitmiyoruz. Ayyıldızlı Türk Bayrağımızı yanımızda götürerek okul idarecilerine hediye ediyoruz. Eğirdir Meslek Yüksek Okulumuz ilçemizin önemli eğitim kurumlarındandır. Meslek Yüksek Okulu Sekreterimiz sağolsun bizi karşıladı, misafir etti. Okulumuz hakkında güzel gelişmeler olduğunu bizlere anlattı. Belediye Başkanı olarak bütün okullarımızın daha da güzelleşmesini, gelişmesini, yeni bölümlerinin açılmasını arzuluyorum. Bütün okullarımıza desteklerimiz olduğu gibi Yüksek Okullarımıza da zaman zaman desteklerimiz oluyor. Belediye olarak bütün okullarımızın ihtiyaçlarına imkânlarımız nisbetinde yardımcı olmaya, destek çıkmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

 

 

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...