“Tural heyecan vermiyor” dedi ve aday oldu

25 Aralık 2013 16:11

Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Kara, Şoförler Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Kara, açıklamasında neden aday olduğunu belirtirken, mevcut başkan Ahmet Tural’ın, Oda Başkanlığına yeteri kadar heyecan veremediğini iddia etti.

Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Kara, Isparta Şoförler Odası Başkanlığı’na adaylığını dün düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu.  Odanın kan değişikliğine ihtiyacı olduğu için aday olduğunu açıklayan Kara, şunları söyledi; “Değerli meslektaşlarımın talepleri ve üyelerimize hizmet verme noktasında son yıllarda Sayın Başkan Ahmet Tural da kaybolduğunu gördüğüm odamızın hizmetleriyle ilgili eski azim, gayret, enerji ve heyecanı yeniden odamıza geri kazandırmak için ve 10 yılı ikinci başkan olmak üzere 20 yıllık oda yönetimi deneyimimi hizmete dönüştürebilmek için başkan olmam gerektiğine inandığımdan dolayı aday oldum.

“ODAMIZ SON YILLARDA DURAKLAMA DEVRİNE GİRDİ”

Meslektaşlarımın sorunlarını en iyi bilen bir kişi olarak sorunlarını çözüme kavuşturmak konusunda bilgi birikimimiz, deneyimimiz, inancımız ve azmimiz tamdır. Üyelerimizin de farkında olduğu son yıllarda hizmet konusunda odamız duraklama devrine girmiştir. Üyelerimiz eski yıllardaki ilgiyi, alakayı, yakınlığı ve sıcaklığı son derece alamamaktadır. Odamızın bu beklentilere cevap verecek maddi ve manevi gücü mevcuttur. Bu gücü hizmete dönüştürebilmek için oda yönetiminde taze bir kan değişikliğine ihtiyaç vardır. Bütün bunları yapabileceğime inandığım için ben ve ekip arkadaşlarımla birlikte yola çıkıp bu hizmete talip olduk. 7 Ocak Salı günü yapılacak odamızın genel kurulu başta oda üyelerimize ve Odamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Bu haber 1244 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...