Asırlık Tren Köprüsü’ne ulaşımda kolaylık

26 Aralık 2013 16:02

Eğirdir Belediyesi tarafından Altınkum ve İstasyon Mahalleleri’nde yol, kaldırım, kilitli taş parke döşemesi devam ediyor.

Daha önce yolların olmayışı, var olan yolların darlığı ve bozukluğundan şikayetçi olan mahalle sakinleri şimdi yapılan hizmetlerden dolayı sevinçlerini Belediye Başkanı Özmeral ile paylaşıyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, çalışmaların halkın menfaati doğrultusunda ve ihtiyaçlara göre yapıldığını belirterek, “Altınkum ve İstasyon Mahalleleri’nde Belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerden dolayı halkımızın mutlu olması bizleri de sevindiriyor. Sahilden geçen Barla Yolu’ndan Asırlık Tren Köprü’müze çıkan dik yokuşlu yolda yapılan kilitli parke taş döşemeleriyle vatandaşlarımız daha rahat hareket ediyor. Yolların genişletilerek kilitli taş parke döşenmesi, kullanılmayan alanların kullanılabilir hale getirilmesi, otopark yerlerinin, çocuk parkı yerlerinin ortaya çıkarılması gibi hizmetlerimiz kısa zamanda yapıldı. Halkımız yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Hiçbir siyasi görüş gözetmeden bütün halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Yapılan hizmetleri gören her kesimden insanların gelip bizlere samimi teşekkür etmesi tarafsız bir hizmet ettiğimizin göstergesidir. Belediyemizin kaynaklarını, saygıdeğer halkımız için kullanmaya, harcamaya, devam ediyoruz. Tarihî Tren Köprümüze çıkan yolu yapmamız ilerisi için burayı daha kıymetli hale getirmiş olacak.” dedi.

Belediye tarafından yapılan çalışmaları takdirle karşılayan vatandaşlar, işin başında bizzat gördükleri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in yanına giderek teşekkür ettiler. İl Genel Meclis üyesi Mehmet Kamil Göncü de Başkan Özmeral’in çalışmaları sırasında yanında bulunarak güç verdi. İl Genel Meclis üyesi Mehmet Kamil Göncü, “Belediyemiz artık güçlü. Görüldüğü üzere her mahallemize hizmet yağıyor. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’i takdir ediyorum ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Çalışmaları yerinde bizzat takip eden Başkan Özmeral, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

 

Bu haber 690 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...