“Taleplerinizin takipçisi olacağız”

26 Aralık 2013 16:05

ITSO’nun Aralık Ayı olağan meclis toplantısına katılan Milletvekili Ali Haydar Öner, işadamlarıyla Isparta’nın ekonomik ve sosyal durumuyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olağan Aralık Ayı  Meclis Toplantısı önceki gün yapıldı. Meclis Başkanı Osman Şahlan’ın yönettiği toplantıda meclis üyeleri hazır bulundu. Olağan Meclis gündemi ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen faaliyetleri sunmasının ardından meclise Milletvekili Ali Haydar Öner, konuk olarak katıldı.

Meclis toplantısının ilk bölümünde Meclis Üyesi Osman Gökmen Mahalli Çevre Kurulu kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu. Ayrıca,  ITSO Gürcistan iş gezisine katılan Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Tortop da meclis üyelerine bilgiler vererek, işbirliği kapsamında yapılması gereken çalışmaları anlattı. Gürcistan iş gezisine katılan Meclis Üyesi Mehmet İpekçi de Gürcistanlı  işadamlarının Ispartalı işadamlarıyla işbirliğine hazır olduklarını belirterek, bağlantılar kurulmaya başladığını söyledi.

Meclis’in ikinci bölümüne Milletvekili Ali Haydar Öner konuk olarak katılarak işadamlarıyla Isparta’nın ve Türkiye’nin ekonomik ve sosyal durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO’nun gelişim projeleri ve ilin sorunlarıyla ilgili çalışmalarını anlattı. Birlikte ve beraberlik içinde hareket etme bilinci ile çalıştıklarını belirten Başdeğirmen, “Burada bulunan meclis üyelerimiz için Isparta Sevdalısıdır. Hepimiz, Isparta’nın gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışıyoruz. Seçimlerden önce ve sonra hep birlik beraberlik içinde olacağımızı söylemiştik ve bunu da yaptığımıza inanıyoruz. İktidar ve muhalefet milletvekillerimizle hep birlikte olup Isparta için bir şeyler yapmak zorundayız. Biz ITSO olarak birlik beraberlik konusunda daha hassas davranıyoruz. Sizlerden aynı hassasiyeti bekliyoruz. Sayın milletvekilimize geldiği için teşekkür ediyoruz. ”dedi.

Milletvekili Öner ise, Isparta’nın gelişmesi adına imkanlar doğrultusunda üzerine düşen her  türlü göreve hazır olduğunu belirterek özetle şunları söyledi:

“ Daha müreffeh bir Isparta için gayret gösteriyoruz. Sizler Isparta’nın önemli iş adamlarısınız, sizlerle gerek valiliğimiz gerekse milletvekilliğim döneminde çeşitli ortamlarda birlikte olma imkanı bulduk. Isparta'mızın sorunlarını değerlendirdik, Ticaret Sanayi Odamızın değerli yöneticilerinin çağırısıyla bir araya geldik. 4 milletvekillini bir araya getiren tek organizasyon sizindir bu konuda  sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Ben kendime bir söz verdim; Halkın  sağduyunun sesi olmak ve hiç kimseden çekinmeden gerçekleri dile getirmek. Biz üzerimize düşen doğru bildiğimiz tavrı koyuyoruz.

Sizler Isparta için çok önemlisiniz. Risk üstleniyorsunuz, kazanıyorsunuz kazandığınızın karşılığını veriyorsunuz. Isparta’da ihracat alanında üretim alanında başarılı iş adamlarımız var onları kutluyoruz. Vergi listelerinde ön sıralarda yer alan iş adamlarımızı kutluyorum. Milletvekili olarak taleplerinizin hep takipçisi olacağız. İmkanlarımız çerçevesinde üzerimize düşen her türlü göreve hazır olduğumu belirtmek isterim. Çünkü ülkemizin ilimizin kalkınması sizlerin desteği ile oluyor. Sizler bu ülkede çok önemli insanlarsınız. Ben Isparta’nın yararına olan her işte varım.”dedi.

ITSO Meclis üyeleri ile soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Milletvekili Öner, ülkenin ekonomik durumu ve siyasi durumu hakkında da görüşlerini aktararak,  kendisini meclis toplantısına davet eden Başkan Şükrü Başdeğirmen ile Meclis Başkanı Şahlan’a teşekkür etti.

 

 

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...